Турнір з міні-футболу

Турнір з міні-футболу

У спортзалі Козятинського залізничного училища в суботу, 15 грудня, відбулися змагання з футзалу серед дівчат 2004-2005 р. н. Учасниками стали спортсменки шкіл ДЮСШ  Вінницької та Житомирської областей.

До наших землячок, спортсменок “Колоса” Козятинського району, приїхали команда “Астарта” м. Хмільник, ВО ДЮСШ м. Вінниця, футболістки команди “Плеяда” м. Тульчин, гості з м. Житомира, команда “Полісся” та “Сугатинка” села Сугаки Могилів-Подільського району.

Усі шість команд були розбиті на дві групи, які за круговою системою визначали переможця групи, команду, яка посяде 2 місце, і яка фінішує в групі третьою.  

До першої групи за допомогою жеребкування потрапили команди Тульчина, Хмільника та господарки змагань козятинчанки. Другу групу склали ВО ДЮСШ Вінниця, “Полісся”, Житомир і гості з Могилів-Подільського району.

Відео дня

У першій грі турніру наші спортсменки переграли зимових футболісток “Плеяди”.  У другому поєдинку наш “Колос” в рівній грі поступився “Астарті” з Хмільника. Виграли хмільнянки і в “Плеяди”. У другій групі дві перемоги здобули вінничанки. А житомирянки переграли футзалісток з Могилів-Подільського району. Таким чином, після проведених шести матчів у групах, до фіналу пробилися дівчата Вінниці та Хмільника. Наші землячки за третє-четверте місце грали з “Поліссям”. П’яте-шосте місце розіграли команди м. Тульчин і футболістки з Могилів-Подільського району.

Чемпіонками турніру стали дівчата ВО ДЮСШ (Вінниця), срібний призер — команда “Астарта” з Хмільника. Бронзові нагороди — у представниць Житомирської школи футзалу команда “Полісся”. Учениці тренерів Ярослава Янчука, Сергія Коваля та Миколи Бабюка посіли четверте місце. Правда, молоді козятинчанки сильно були розчулені таким результатом. Потенціал у команди значно більший, ніж четверте місце в турнірі. Що завадило нашим землячкам зіграти краще, проаналізують досвідчені тренери команди. Адже вони вважають, що дівчата з Дубових Махаринець, Панасівки, Безимени, Глуховець, Махнівки можуть конкурувати на змаганнях з командою Вінниці. Чемпіонки турніру — це колектив, який має в своєму складі кращих гравців районних футбольних шкіл.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up