У Вовчинцях на адмінбудівлі прапора нема. Висить ганчірка, в якій тільки вгадується символ

У Вовчинцях на адмінбудівлі прапора нема. Висить ганчірка, в якій тільки вгадується символ

Декілька разів помінялась влада в держава, а в селі — ні разу

 

Символ влади на селі безумовно є прапор. Він чітко описаний і утверджений найповажнішим органом ВР України.

Фотофіксація прапора на сільській Раді села Вовчинець прямо жахлива. Обірваний, вліплений під стріхою. Це наводить печаль.

Перше питання до одного із жителів громади: “Хто голова?” Відповіли так: “Який прапор, така і влада. 21 рік на посаді сільська головиха. Вжилась і непогано себе почуває. При Кравчуку, Кучмі, Ющенку, Януковичу та Порошенку  — як рулила, так і рулить. Прапор їй не потрібен. Їй і без прапора добре…”

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    Кажуть що головиха зробила дві квартири в Києві.Для власних дітей.Гарна справа
  • Анонімович Анонім

    Дуже соромно!Недавно здійснював прийом громадян Слободянюк в селі Але це для годитьсяНі  одне звернення людей не виконано.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up