Утаємничена прес - конференція а скоріше брифінг в поліції Козятина

Утаємничена прес - конференція а скоріше брифінг в поліції Козятина

Сьогодні на 12 годину в поліції має відбутись утаємничена пресконференція для преси.Хоча це виглядає дивним.

Журналістів Ria-Козятин не допускають (поліція режимний заклад )

Прес-конференція (від англійської мови press-conference) — захід, що проводиться у випадках, коли є суспільно значуща новина, і організація або окрема відома особа, безпосередньо пов'язані з цією новиною, бажають дати свої коментарі з цього приводу, які були б цікаві і важливі для громадськості. Зустріч державних, політичних, громадських, наукових та інших діячів з представниками засобів масової інформації для висвітлення питань, які цікавлять широку громадськість. 

 Розсилки прес-релізів у відкритому доступі відсутня.

Модератор не відомий.

Відео дня

Це дає можливість стверджувати? що має місце брифінг/

У прес-конференції, на відміну від брифінгу, беруть активну участь обидві сторони зустрічі. Тут не тільки заслуховують інформацію, але ще й ставлять запитання, домагаються відповідей, висловлюють міркування, обговорюють певні теми, з'ясовують обставини якихось подій та їхню майбутню перспективу.

Один з головних героїв комедії — начальник поліції Козятина  — хоче показати нам життя в минулу епоху, коли в країні людину судять не за якостями і заслугами перед Вітчизною, а по положенню. Фото по суті із заходу.

Прес-конференція є не тільки способом інформування, а ще й засобом декларування позиції, знаряддям у політичній грі.

Політичне навантаження прес-конференції полягає у тому, що значення тут мають не лише відповіді на запитання, а й ухилення від відповідей, натяки, двозначні висловлювання.

За не підтвердженими даними (а по слухам), голова райради Козятина ініціював перед керівництвом Вінниці відсторонення від займаної посади начальника поліції. Причини нам не відомі.

   Єдине що нам відомо пані Галина Демчук декілька днів проводить і продовжує голодний протест на сходах Облдержадміністрації Вінниці.

В звязку з ігноруванням поліцією на її заяву про шахрайство  Козятинським Рем-ом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up