В пожежі під Києвом на нафтобазі постраждали козятинчани

В пожежі під Києвом на нафтобазі постраждали козятинчани
Можливі причини вибуху: диверсія та халатність

В понеділок Україну сколихнула новина про неймовірний вибух нафтобази під Києвом. Пожежа виникла на території нафтобази в селі Крячки, у Київській області. До рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу лише о 17.29 в понеділок. Хоча за словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова займання розпочалося о 16:00
Прибувши на місце подій рятувальники встановили, що горить три резервуара з бензином. Крім того, вони виявили, що постраждали чотири працівника нафтобази.
На виклик зреагувала також команда пожежного потягу станції Козятин. На місце подій рятівники з Козятина виїхали в ніч з понеділка на вівторок. 
Боротьба із вогнем була схожа на війну з пеклом. Під час гасіння пожежі стався вибух. Взірвалася одна із цистерн. В наслідок вибухової хвилі постраждали наші земляки- пожежники. За останніми даними зник безвісти молодий двадцятирічний рятувальник. Близько 50-ти відсотків тіла обпечено у його батька. На даний момент чоловік перебуває в опіковому центрі у реанімації.  
Наразі на нафтобазі "БРСМ-нафта" в селі Крячки Васильківського району продовжують горіти лише три резервуари - один з маслом, два з пальним, заявляє виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДСНС в місті Києві Валерій Борис.
За словами Арсена Авакова, розглядаються дві причини загорання на нафтовому сховищі: умисна диверсія і виробнича халатність.

УВАГА!!!
Власник козятинської нафотобази — також "БРСМ-нафта". В місті переполох. Адже, вже тривалий час, як територія огорджена високим парканом. Подейкують, що там змішують завезену вогненебезпечну рідину… База знаходиться в густозаселеному районі. Можливо, потрібно призупинити її роботу до вияснення всіх обставин надзвичайної ситуації на Васильківському нафтовому сховищі?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up