Василь Дука: «Боремось із злочинністю всіма методами»

Василь Дука: «Боремось із злочинністю всіма методами»
Василь Дука пішов у поліцію, щоб охороняти права і свободу людей
  • Минулого разу ми познайомили читачів з дільничним білопільської адмінзони Миколою Дзюбою. На одному авто він, разом зі своїм напарником, борознить простори дільниці — знайомтесь, ваш дільничний Василь Дука.

В його обслуговування входять: Глуховецька ОТГ та Вернигородоцька і Козятинська сільські ради (це села Козятин, Іванківці, Велике, Верболози, Вернигородок, Глухівці, Непедівка, Гурівці). Його контактний телефон 063-12-66-970.

Народився Василь Дука 10 січня 1992 року в селі Білопілля. Наразі проживає в Козятині. Навчався у Львівському державному університеті внутрішніх справ. В армії не служив. Після закінчення навчання працював в Могилів-Подільському на посаді оперуповноваженого сектору боротьби з економічною злочинністю. Потім, в кінці 2013 року, перевівся в Козятин на посаду дільничного. І до цих пір працює.

— Найчастіші порушення на нашій дільниці – це сімейні дебоші та вчинення дрібних крадіжок, — каже Василь Дука. — Наприклад, останньою була крадіжка гусей в Кашперівці. Її розкрили. Сусід прийшов, вкрав у бабусі двох гусей, яких вона вирощували для себе. Зараз плідно працюємо всі з приводу вбивства в Козятині. Всіх сконцентрували сюди, безпосередньо відточковуємо всі моменти. Працюємо з «сімейниками», з раніше судимими, щоб не вчиняли повторних злочинів. Боремся всіма можливими методами.

Відео дня

У правоохоронні органи Василь Дука пішов, бо хотів охороняти права і свободу людей. На роботі познайомився з майбутньою дружиною Веронікою. Наразі вона працює старшим дізнавачем, капітан поліції. Виховують двох синів — 7-річного Тараса та 3-річного Захара.

Хобі дільничного — футбол. 

— Раніше, як керівником козятинської поліції був Геннадій Ткачук, була поліцейська команда і ми грали, — розповідає Василь. —  А зараз, в принципі, закинули. Колись грав також за команду Білопілля. А зараз не маю часу, адже раніше працювало 25 дільничних, а тепер їх 11. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up