Волонтерство: понад тисячу маскувальних сіток та більше сотні костюмів поступило на фронт від козятинців

Волонтерство: понад тисячу маскувальних сіток та більше сотні костюмів поступило на фронт від козятинців
  • 1136 маскувальних сіток та 128 маскувальних костюмів протягом 5 років доставлено в зону проведення операції Об’єднаних сил
  • Така статистика – це результат діяльності громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини», яка 23 травня, представила свій черговий проект «Вітчизна – це не хтось і десь…»

Жителі Козятинщини протягом п’яти років  передали вузону проведення операції Об’єднаних сил 1136 маскувальних сіток та 128 маскувальних костюмів.

Це результат діяльності громадської організації “Суспільні ініціативи Козятинщини”, яка  23 травня, презентувала свій черговий проект “Вітчизна – це не хтось і десь…”. Проект став одним з переможців конкурсу, за результатами якого його організаторам надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.(козятинська РДА)

— Ми працюємо у двох напрямках: з однієї сторони – це виготовлення маскувальних засобів для Збройних сил України та Національної гвардії України, а з іншої – здійснення комплексу заходів з національно-патріотичного виховання учнівської молоді Козятинського району шляхом їх залучення до допомоги військовим у зоні проведення операції Об’єднаних сил безпосередньо через виготовлення маскувальних сіток та костюмів типу «Гіллі», – зазначила голова громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» Олена Іванчук.

Відео дня

Громадська органіазція виготовляє маскувальні засоби для Збройних сил України та Національної гвардії України і проводить національно-патріотичне виховання учнівської молоді Козятинського району. До реалізації проекту планується залучити 32 загальноосвітні школи міста Козятина та Козятинського району, а також Міжрегіональне вище професійно-технічне училище залізничного транспорту.

Нагадаємо, що цього року переможцями конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету стали 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які протягом року отримають співфінансування на загальну суму 1 мільйон гривень

Читайте по темі:

Козятинські студенти cплели для армії 126 маскувальних сіток
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up