Мафіка затоптали. Він не став мафією лише мафіком

Мафіка затоптали. Він не став мафією лише  мафіком
В однаєї дами за плечима стільки поліції як в жодній державі світу

Як це у мене виходить (?), Дуже успішно  це вже факт.. Хреститись уже не варто.Пізно старого кота вчити.Тепер він перейде на миші в лікарні

Пеший історично відомий пророк в історії людства - Заратуштра, представник іранського жрецького роду Спітама. Саме йому належить започаткування пророцьких (чи авраамічних) релігій, які свого часу набули такого поширення серед семітських народів з такими релігійними новаціями, як монотеізм,..

явно собаки не знають що пани чубляться.Козятин вул Земляка.

Відео дня

              Це історія яка була. Я ж пророчу не по сонцю-планеті, а по факту. Сесія районної ради, що відбулась 24 квітня 2018 року за участю лише семи деутатів, свідчить про одне.: Наступна сесія (це 27 голосів) за звільнення мафіка з займаної посади при достатності лише 18-ти голосів..

При тому розкладі іншим доведеться скоритись або..., боюсь в голос передбачати, що зними будуть робити.

Тепер вже добродій Олег Оркуша підписався на відставку з займаної посади голови райдерадміністрації.Відбулась процедура пост здав.Інший пост прийняв . На його місце прийде інший пан. То що то за пани посядуть на престол - не пророчу, щоб не зврочити. Типу - нічого ще не зробив,  а вже обгадили.

    Козятинським партизанам залишається лише одне: чистити зброю і не полишати криївок))

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Береза

    Хай буде так! якщо згадати  все грішне і святе

    То майже кожен буде згідний,що пан Слободянюк нарешті зайняв місце те ,якого  він  завжди був гідний

    Минає все, минетеся і ви ,привладнії злодії! Зметуть вас всіх рішучі дії

    І памятником  буде у вільній Україні всій вашій зграї божевільній ,

    Наповнений непотребом сміттєвий бак!  Хай буде так!!!
  • Олег Береза

    А чи зуміє новий пан голова розс тавити всі крапки над і ??? Чи наведе лад у земельних питаннях . чи зобовяже своїх колег в повному обсязі  сплачувати податки чи розбереться з людським майном,яким колгоспні барони заволоділи шахрайським методом чи порушаться кримінальні справи  проти тих злодіїв ,які підгребли під себе магазини бригади  Але головне-чи зуміє злодія мафіка вивести на чисту воду адже він на посаді голови гарно всі контролюючі органи відфутболював при цьому був самим прикладним злодійом  в законі Якщо цього не відбудеться тоді удар будеш і ти тримати!!! Але чи довго встоїш???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up