Юні співачки прославляють наш край

Юні співачки прославляють наш край

Про ще одні перемоги вихованців Козятинської школи мистецтв

Композитор та виконавець своїх пісень, відома людина в Україні та за її межами Наталія Май організувала 10-11-12 лютого в сусідньому Бердичеві перший Всеукраїнський фестиваль “Мелодії добра”. Такий захід був спрямований на підтримку талановитих українських діток. Отож, зібралися творчі особистості з Хмельницької, Житомирської, Дніпропетровської, Вінницької областей. Побували там і наші козятинські дівчата. Не зважаючи на велику кількість учасників, наші землячки вибороли призові місця.

 

Аліна Рудик навчається в третій школі у 7 класі. Вона відвідує також 4 клас музичної школи. З дитинства співає, оскільки вся її родина дуже співоча — і тато, і дідусь, і бабуся, і брат. Отож батьки віддали Аліну у музичну школу. І результат не забарився. 11 лютого дівчина стала учасницею фестивалю “Мелодії добра” у Бердичеві.

Відео дня

— Там я зайняла друге місце і це вже третя нагорода, — розповіла Аліна газеті “RIA-Козятин”. — Я вдячна своїм батькам за те, що вони привели мене в школу мистецтв і завжди підтримують, коли трапляються невдачі у творчій діяльності. Моя мама Людмила Рудик працює в перукарні “Барвінок”. Тато Олексій Рудик — залізничник. Також вдячна своїй вчительці Ілоні Галінській. Вона не тільки мене навчає, а й готує до конкурсів. Завдяки цьому я вже третій раз займаю призове місце. На конкурсі все дуже сподобалося, була професійна апаратура, професійна сцена, дуже гарний звук.

Аліна виконала пісню “В чистім полі” про війну, яку співає Марія Яремчук та про любов “Запали вогонь” (виконує Злата Огневич).

 

Діана Бондарець навчається в третій школі у 5 класі. У музичній — в 4 класі фортепіано у Лариси Михайлик та у класі по вокалу у Тетяни Костюк.

— Дуже подобається навчання в музичну школі, — розповіла Діана нашій газеті. — Пішла туди, бо ще з п’яти років люблю співати. Виступати почала ще в дитячому садочку. Потім були шкільні конкурси.

За словами  Діани, це її найкраща нагорода. Усього їх у юної співачки шість. Чотири других та два (!) перших місця. У житті вона любить співати, малювати, допомагати мамі по господарству, танцювати зі своїм класом, відвідувати урок трудового навчання.

— Своїм перемогам я вдячна своїм батькам — мамі Оксані, яка працює продавцем і таткові Сергію (працює монтером колії), — каже Діана. — А також своїй вчительці вокалу Тетяні Миколаївні. Вона завжди підтримує, їздить на конкурси зі мною. Дуже сподобалося на конкурсі, побачила Наталію Май, це моя улюблена співачка. Співала пісню “Кукушка” Віктора Цоя і “Я молюся за тебе”.

“Кукушку” Діана потім співала на гала-концерті. Її особисто відмітила Наталія Май і навіть залишила афтограф на дипломі. Усім дуже сподобалася харизма Діани. Взагалі ця пісня вже втретє приносить Діанці перемогу.

 

Катерина Аксенова — учениця ліцею-школи шостого класу. У неї вже є три похвальних листи за навчання. Також відвідує музичну школу — художній клас Інги Іванівни, фортепіано Раїси Липської та вокальний Тетяни Костюк.

— У музичній школі я з дитинства, — каже Катя. — Пам’ятаю, як виступала в дитсадочку і після того відчула жагу до виступів. Моя бабуся Надія Олександрівна Бачинська посприяла творчій діяльності. І сьогодні я перемогла на фестивалі! Це моя перша нагорода.

У житті Катерина любить вивчати англійську мову, математику. У вільний час займається рукоділлям: вишиває, плете.

— Своїй перемозі вдячна своїй бабаусі, яка мене виховувала з перших днів народження, — зазначила співачка. — Бабуся завжди підтримує і піклується за мене. Неабияку роль в моєму житті відіграє і класний керівник Олена Кузнєцова.

За словами  Катерини, на конкурсі їй дуже сподобалась Наталія Май. Це незабутня подія в житті — дуже гарний концерт,  простора сцена, де відчувала себе, як вдома. Співала наша землячка пісню “Край рідний, доленько моя”. Це твір про те, що ніколи не забувається свій рідний край, в якому народився і живеш.

Хочеться побажати нашим діткам, щоб вони й далі розвивалися. Щоб їх підтримувала громада, і щоб вони були нашим досягненням, нашою гордістю в майбутньому.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up