Замовляйте в небесній канцелярії щастя!

Замовляйте в небесній канцелярії щастя!

Слова і думки впливають на наше життя. Змінивши мислення і мову, ви кардинально з «невдалого» зможете змінити своє життя на щасливе і радісне

Одна гарна знайома переслала мені звуковий ряд каналу “Ера водолія”. Прослухавши уважно, я вирішила з вами поділитися, на мою думку, потрібною інформацією, яка має позитивно вплинути на ваше життя.

Коли в житті щось відбувається, спробуй одну практику - не говори про це нікому, коли аж до болю свербить розповісти. Щось трапляється - збережи це в собі, тоді ти збережеш всередині себе силу і потенціал цієї події.

Так само коли хтось намагається втягнути тебе в свої розповіді - зберігай спокій і стеж за своїми емоціями, не дозволяй їм керувати тобою і залучатися до чужої емоції. Це помітять навіть оточуючі - в якому ореолі сили і загадковості ти почнеш перебувати, а насправді ти просто зберіг себе, чи не розтративши для більш цінних подвигів, ніж пустоплюйство.

Відео дня

ДНК сприймає людську мову

Вчені прийшли до приголомшуючого висновку: ДНК (дезоксирибонуклеїнова кислота -довга закручена молекула, яка перебуває в хроматині кожної клітини) сприймає людську мову. Її «вуха» прямо-таки пристосовані до уловлювання звукових коливань.

Молекули спадковості отримують і акустичну, і світлову інформацію. Навіть мовчазне читання доходить до клітинних ядер по електромагнітним каналам. Один текст оздоровлює спадковість, а інший її травмує.

Молитовні слова пробуджують резервні можливості генетичного апарату. Прокляття руйнує хвильові програми, а значить, порушує нормальний розвиток організму.

За допомогою словесних думок-форм людина творить свій генетичний апарат. Наприклад, дитина, яка взяла від батьків певну програму, починає бешкетувати, лихословити. Тим самим, він руйнує себе і своє середовище - як соціальне, так і психологічне. І котиться ця «снігова куля» з покоління в покоління.

Так що генетичному апарату зовсім небайдуже, про що ми думаємо, говоримо, які книги читаємо. Все вкарбовується в хвильовий ген, тобто хвильову генетичну програму, яка змінює ту чи іншу сторону спадковості і програму кожної клітини. Так, слово може викликати рак, а може вилікувати людину. Причому ДНК не розбирає, спілкуєтеся ви з живою людиною або з героєм телевізійного серіалу.

Важливо, що говорите і думаєте

Слова формують нашу реальність! І від того, що ви говорите залежить ваше життя. Говорячи «нічого собі!» ви для себе не отримаєте нічого

Коли кажете «я взагалі нічого не чую (не бачу, не відчуваю і т.д.) !!!» привертиаєте на себе хвороби очей, вух, носа.

Говорячи і думаючи - «Я товста» - ви отримуєте плюсом зайві кілограми.

Говорячи - «я худну» - ви купуєте хвороби і починаєте відчувати себе гірше, так як слово «худну», від слова «худ». Замініть цю фразу на - «Я струнка» - і тоді ця думкоформа почне позитивно впливати на вас.

Говорячи «У мене немає грошей», ви відповідно ніколи не будете в фінансовому достатку. Дуже допомагає залучати фінанси фраза - «До мене легко і часто приходять гроші!» І як тільки ви не будете перешкоджати своїми негативними думками процесу здійснення заявленого, так ви відразу відчуєте, як легко для вас відкриваються нові можливості приходу грошей в гаманець.

Говорячи у відповідь на подяку - «на здоров'я!» - ви віддаєте своє здоров'я!!! Тим самим пропонуючи іншому - на, візьми моє здоров'я! Заміна цих слів є - дуже приємна і душевна фраза. Коли говорять «дякую», відповідайте - «ВО БЛАГО».

Використовуючи приставку «біс» в словах ви залучаєте біса в своє життя.

Слова «У мене начебто нічого немає» - програмують на відсутність чогось в вашому роду.

Говорячи «мені потрібно», «мені треба» - ви проживаєте життя з потреби і під впливом обставин, тим самим позбавляючи себе можливості бути господарем свого життя. Ці слова добре б замінити на «я вибираю».

Говорячи дитині «ти дурень» - він буде у вас погано вчиться. Тому, як ви самі створили його не розсудливим!

Говорячи близькій людині - «очі б мої тебе не бачили», «ти дістав мене», «відчепися від мене», «зникни з мого життя» - ви програмуєте розрив відносин з цією людиною. Не дивуйтеся, якщо чоловік ваш, або дитина потім піде з сім'ї, або чого ще гірше з життя. Але саме так працює закон Всесвіту. Чого ви просите, то вам і приходить!

Згадайте казку, коли дружина сказала своєму чоловікові «так щоб ти провалився!» То саме це, в ту ж секунду і сталося. Адже це не випадково! Це сила слів і думок, вселенські закони.

Говорячи дитині «Ти впадеш, ноги поламаєш, шию скрутиш”, не дивуйтеся, якщо з вашою дитиною станеться саме це!  Потім ви кажете «адже я казала, що буде саме так». Це ви самі залучили негативну ситуацію в життя вашого близького, а значить і в свою.

Говорячи про чоловіків «всі чоловіки ... .. ,, немає жодного нормального!» - так воно і виходить, що кожний наступний у вашому житті чоловік, буде вам приносити лише одні страждання та гніву.

Говорячи людині - «я тебе не переварюю!» - ви отримуєте проблеми з шлунково-кишковим трактом.

«Ти у мене на шиї сидиш!» - отримуєте остеохондроз.

«Серце кров'ю обливається», «У мене трохи серце не зупинилося» - вважай, що замовили в небесній канцелярії хвороби з серцем.

Руйнуєте своє біополе

І ще одна важлива інформація. Лаючи людину, засилаючи прокляття, називаючи образливими словами, впливаєте не лише на ї біополе, але і на своє! Ви руйнуєте свою тонку енергію і накликаєте те ж саме прокляття на себе і своїх дітей! Краще стриматися! А свої емоції випустити в крику в лісі, тим самим знявши напругу з себе і отримавши масу приємних відчуттів у всьому тілі.

Працюють і хороші слова та думки

Створюючи і випускаючи на свободу позитивну думку, ви в результаті отримуєте позитив в житті, як добрих людей і приємні подій. Замінюючи негативні думки і слова на позитивні, ви створюєте навколо себе простір любові і позитиву і в цьому випадку, все негативне буде обходити вас стороною. А вимовляючи слова «Я люблю» і «БлагоДарю» ви міняєте і впливаєте на весь світ. Давайте якомога частіше дарувати посмішку, любов, вдячність і прощення створюючи чисті енергії світла в нашому Всесвіті.

Негативних слів, які впливають на наш життєвий сценарій дуже багато, але тепер я думаю, ви і самі зможете їх відстежити в своїй промові і не дозволите їм взяти верх над вашим життям! Повірте, тільки лише змінивши мислення і мову, ви кардинально з «невдалого» зможете змінити своє життя на щасливе і радісне.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up