Афера! Представник посередницької нацменшини розвів депутатів і міський бюджет на мільйони гривень

Афера! Представник посередницької нацменшини розвів депутатів і міський бюджет на мільйони гривень

Неіснуючій організації виділили більше мільйона гривень. Більше 20 міських депутатів проголосували за махінацію міського голови під назвою “Екстрим-містечко”  
 

Остап Бендер з його знаменитою авантюрою “Піліте гірі, Шура, оні золотиє” відпочиває. Грандіозний розвод в особі представника посередницької нацменшини обібрав кожного з нас.

Найулесливіша форма доповіді міського голови на сесії на понижених тонах з приємним ніжним тенором, та боязню в очах (це зафіксувала наша камера), свідчили про авантюризм концепції “Екстрим-містечко” на острівку біля стадіону. А виступ  на сесії не депутата міської ради, не члена виконкому Лівшиця українською мовою взагалі журналіста “RIA-Козятин” збив з пантелику. Ну з якого дива: людина, що зневажає українців і спілкується лише російською мовою, робив доповідь українською? Але коли зрозумів, що знайшлись у сесійній залі такі, які розібралися в суті його доповіді, що йде "відверта крадіжка грошей" і їхня думка могла б суттєво вплинути на думку інших депутатів, він перейшов різко на російську мову. Відверто ображаючи і принижуючи більшість депутатів, він узяв всю активність на себе, збив з пантелику і не дав висловити думку.

Відео дня

Таким чином, маніпулюючи своїми мансами, при повній підтримці міського голови, нагло вкрадено мільйон сто тисяч на неіснуючу організацію “Сармат” (про яку він сказав, що перед сесією йому підсунули листок і він нічого не знає. А в реєстрі такої немає ніде в Україні, а якщо є, то діяльність припинена — прим. ред.). За фактом, з бюджету вкрадено по 160 тисяч кожному на зацікавлене рило.

Усе продумано — хто ж зараз подасть у суд на відміну рішення сесії? Хто буде нести відповідальність? Рішення прийняли хуралом. Серед депутатів, які проголосували “за”: Дацюк, Малишевський, Гаврилюк, Каратєєв, Луцюк, Масира, Матвіюк, Пузир, Савчук, Якимова, Буравський, Марченко, Поліщук, Синюшко, Радіна, Тремба, Ясний, Сич, Гончарук, Лєбедєва. Можна вважати, що вони мають особистий фінансовий інтерес — їх особистого індивідуального збагачення.

Зі слів Лівшиця, з трибуни прозвучало: ”Ну што такое із бюджета 160 тисяч. Ето мізер, копейка”. За ці гроші він має на шару знищити ландшафт острова на стадіоні, заготовити безкоштовно для котелень на розпал десятки, а може сотні кубометрів дров (компаньйоном операції вижитого інвестора є і наш мер). Вони наваряться три рази грошима, товаром і прибутком, які сплатить бюджет на опалення. Що цікаво, що наглість представника посередницької нацменшини дійшла до такого цинізму, підлості, що більшість проковтнула. Тепер я думаю, що більшість депутатів являються лохами по неволі або такими хотіли бути.

Тільки такі депутати, як Алла Пилипчук, Василь Пилипчук, Олександр Гвелесіані, Федір Кропива, Володимир Фурманець, Дмитро Бернатович, Євген Білінський, Олександр Сорочинський, Леся Кравчук, Геннадій Панчук, Юлія Родогощина, розібралися в підступності Лівшиця (не депутата міської ради), який замутив і розвів народних обранців. Озвучив 160 тисяч, а в документах виставили мільйон сто тисяч гривень. Ну навіщо їм відкривати робочі місця, думати про інвесторів? Вони відкрили собі фабрику з випуску лохів і розбазарювання міського бюджету.

Низький уклін депутатам, які не проголосували за виділення коштів на неіснуючу організацію. Перед ними потрібно знімати капелюха, наше ставлення до них стало інше. Це депутати, які заслуговують на повагу, вони мають честь, гідність і життєвий досвід, силу волі. А інші 21 — лохи, за яких соромно, що так бездарно їх розвів представник посередницької нацменшини. Адже там, де Лівшиць, там зона підвищеної небезпеки...

P.S. По факту, щоб всі розуміли, що Лівшиць, Ясний, Іщенко намагаються відтяпати  право власності острова на себе. А потім  майбутнім інвесторам здати в оренду, маючи з цього мільйонні прибутки — вони свою пенсію заробили! Ще й за рахунок бюджету поставлять примітивні шашличні комплекси? Тоді я б хотів при такому розвороті подій, щоб на старому єврейському кладовищі відбувались танці.

Від редакції: Мер має: терміново накласти вето на рішення, провести службове розслідування (яким чином сфальсифіковані документи неіснуючої організації були подані на сесію) і розглянути питання зняття голови бюджетної комісії з посади за недбалість.

Залишається також відкритим питання, чому заступник начальника фінвідділу замість того, щоб виконувати своїх обов’язки, не відходить від Пузиря і саме він лобіював “Сармат”?

Цей листочок підсунули до програми в останній момент і за нього проголосували.

 

А ось і сама програма

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Франчук

    Я б не хотіла коментувати, але моя освіта не витримує ні орфографії, ні пунктуації,   ні граматики. Хлопче, або  пиши, про знаєш, або не пиши. Та насправді тут особисте. Так не можна.
  • Влад Лісовий

    Лівшиць постороння особа сидить і працює за компютером що контролює голосуванням.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up