На районній сесії депутати слухали звіти очільників району

На районній сесії депутати слухали звіти очільників району

Минулої п’ятниці відбулася сесія районної ради. Звітувало керівництво району про виконану роботу. Депутатських дебатів не було. За дві години робота сесії закінчилася. У порівнянні з міською все організовано злагоджено та лаконічно.

 

Перевищив регламент

Голова районної ради Віктор Слободянюк повідомив, що за звітний період районної ради було проведено 8 пленарних засідань.

За його словами, в нинішньому скликанні районної ради працює 5 постійних комісій.

Відео дня

— Самоусунувся від депутатської діяльності голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, промисловості, торгівлі, транспорту, енергозбереження, екології та природокористування, — сказав він.

Прозвітував очільник, що в цьому році було використано більше 13 млн грн на ремонт доріг.  Як досягнення було відмічено, що загальний бюджет проектів територіальних громад складає майже 4 млн грн. Переможцями стали сільради Кашперівки, Сокільця, Йосипівки, Вівсяників, Махнівки, Михайлина, Журбинець, Сестринівки, Самгородка, Зозулинець, Куманівки, Юр’ївки та Збаража.

Ще в здобутках району — створення спілки учасників АТО. Її очолив Сергій Кравченко. Наразі відбувається реєстрація всіх установчих документів.

Звітував голова, перевищуючи регламент, і про бюджет. І все в пострадянському стилі  чиновницькою мовою.

 

Голова РДА зробив акцент на АТО-вцях

Голова Козятинської РДА Олег Оркуша повідомив, що під час 1-6 хвиль мобілізації Козятинським райвійськкоматом було мобілізовано більше півтисячі осіб. За 2016 рік на військову строкову службу призвано 90 чоловіків. На контрактну службу за цей рік оформлено 97.   

Районна влада видала більше 400 тисяч гривень матеріальної допомоги учасникам АТО та членам їх родин. Їх чада оздоровлювались у таборах відпочинку “Молода Гвардія”, “Артек”, “Подільський Артек”. Діти загиблих учасників АТО Леоніда Леонтюка та Шайдулли Камзінова їздили на відпочинок у Польщу та Шотландію.

Решту звіту пан Оркуша представив по-сучасному — в слайдах. Йшла мова про податки, освіту, медицину тощо.

Депутати голосували всі 25 питань “за” — “полнейший одобрямц”! До речі, всі підтримали створення медико-соціального відділення для постійного або тимчасового проживання та медичного обслуговування територіального центру соцобслуговування в Самгородку та Махнівці.




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Круць Сергій

    Я також незадоволений діяльністю постійної комісії з питань агропромислового комплексу земельних відносин... екології...Поясню чого-тисячі га землі обробляється без договорів податки не сплочуються в їх зграї Слободянюк Мельник Шубович прибутки ділять на силовиків податківців і т д,Нехай проведуть інвентаризацію земельВ кого неоформлена земля у сміттєвий бак!а РЕДАКЦІЇЇ направити звернення В Скоцику нехай подивиться як хапуги дбають про державу та село,а потім нехай виспівує на зїздах та починає боротися з Козятинськими рейдерами Хапуга Слободянюк член аграрної партії і в районі головний злодюгаА той хто має боротися з злодюгами повинен задуматись

    козятинець reply Круць Сергій

    Штаб козятинських партизан Авторитетно заявляє.

    Нам

    подобається робота депутатської земельної комісії бо депутати аграрники використовуючи владні повноваження створили злодійсько бандитський баронат,купивши керівників силових відомств та грабують бюджет держави,жирують вони їх діти,Слободянюк-мафік обробляє 159га землі вкрадених у громаді Марківці відкрите кримінальне провадження №42015020170000014 внесене до єрд 29.04.2015 р,Наніс матеріальний збиток громаді Марківці вирізавши 65 дерев твердої породи збиток складає 125000гр,Видно що комісія не допрацьовує за вказівкою мафіка та оркушіРука руку має
  • Вячеслав Гончарук

  • Регульский Ярослав

    До Непедовки столько выбоин, что добраться невозможно. Наверно, те 13млн. грн. ушли в более приоритетных направлениях((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up