Вибори 2020: плюс один кандидат

Вибори 2020: плюс один кандидат
  • Завіса виборчих перегонів потрохи починає відкриватися.
  • Стало відомо ім'я ще одного претендента на головування в нашій ОТГ.

Ми вже повідомляли про трьох козятинчан, які балотуватимуться на міського голову. Якщо ви пропустили цю тему, читайте тут.

До списку кандидатів додався ще один. Це Геннадій Ткачук.

Відео дня

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, виклавши світлину посвідчення, виданого територіальною виборчою комісією.

 

До слова, Геннадій Ткачук перший зареєстрований кандидат. Трохи розповімо про нього. Правоохоронець. Довгий час працював у Козятинському відділку поліції, протягом 2013-2017 був його очільником. Нині працює заступником начальника Управління злочинів та протидії торгівлею людьми Головного управління нацполіції у Вінницькій області. Крім того, керує футбольною командою “Моноліт”.

Участі у двох попередніх виборчих перегонах у 2015 і 2010 роках не брав.

Опитування

Чи підтримуєте ви кандидатуру Геннадія Ткачука?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Л.Шевчук

    Ну і мерзкая Рожа! Мусор подставний. Над ним є старший кандидат. А мусорка підтягнули щоб старшого "папаши" було побільше своїх людей було в комісіях. Приз у разі виграшу тепле містечко у виконкомі. типу заступником з суперзарплатою. Плюс ментовська пенсія , плюс ментовский загашник - бабла нарубано чимало за собачу службу в ментовці.
  • Микола Олександрович

    Хоп, мусорок!
  • Дмитрий

    Так это же мусор.... В Казатине и так беспредел 🤦🤦🤦
  • Валентин

    Ще ми мусорів не обирали очільником міста, АГА!
    Досить клоуна президента))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up