Вибори 2020: плюс один кандидат

Вибори 2020: плюс один кандидат
  • Завіса виборчих перегонів потрохи починає відкриватися.
  • Стало відомо ім'я ще одного претендента на головування в нашій ОТГ.

Ми вже повідомляли про трьох козятинчан, які балотуватимуться на міського голову. Якщо ви пропустили цю тему, читайте тут.

До списку кандидатів додався ще один. Це Геннадій Ткачук.

Відео дня

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, виклавши світлину посвідчення, виданого територіальною виборчою комісією.

 

До слова, Геннадій Ткачук перший зареєстрований кандидат. Трохи розповімо про нього. Правоохоронець. Довгий час працював у Козятинському відділку поліції, протягом 2013-2017 був його очільником. Нині працює заступником начальника Управління злочинів та протидії торгівлею людьми Головного управління нацполіції у Вінницькій області. Крім того, керує футбольною командою “Моноліт”.

Участі у двох попередніх виборчих перегонах у 2015 і 2010 роках не брав.

Опитування

Чи підтримуєте ви кандидатуру Геннадія Ткачука?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Л.Шевчук

    Ну і мерзкая Рожа! Мусор подставний. Над ним є старший кандидат. А мусорка підтягнули щоб старшого "папаши" було побільше своїх людей було в комісіях. Приз у разі виграшу тепле містечко у виконкомі. типу заступником з суперзарплатою. Плюс ментовська пенсія , плюс ментовский загашник - бабла нарубано чимало за собачу службу в ментовці.
  • Микола Олександрович

    Хоп, мусорок!
  • Дмитрий

    Так это же мусор.... В Казатине и так беспредел 🤦🤦🤦
  • Валентин

    Ще ми мусорів не обирали очільником міста, АГА!
    Досить клоуна президента))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up