“Іскра” прославляє Козятинщину-4

“Іскра” прославляє Козятинщину-4

У нашій тенісній команді — найкращі спортсмени України

У Чернігові 20-22 жовтня відбувся перший тур Клубного чемпіонату України Центральної регіональної ліги сезону 2017-18 років з настільного тенісу. Учасниками стали 18 команд  з Києва, Сум, Чернігова, Броварів, Кропивницького, Гомеля (Білорусь), Житомира та Козятинського району.  І наш край знову прославила команда «ІСКРА». Це капітан команди Дмитро Демчук, Іван Поберій, Євген Гефтер та Віталій Ветров.

Як повідомив газеті Дмитро Демчук, у першому турі наші краяни були сіяні під 4-м номером згідно з українським рейтингом (!).

За результатами команда «Іскра» перемогла в 6-ти поєдинках і два програла.

Відео дня

Це був тільки перший тур. Змагання були з кожною командою дуже серйозними. За словами капітана команди, вдалося перемогти завдяки згуртованості та майстерності наших гравців.

— Хотів би подякувати не байдужим до спорту людям, які  всіляко і постійно  підтримують розвиток настільного тенісу, дають змогу ставати учасниками змагань такого рангу і прославляти наш край, — каже Дмитро Демчук. — Це Ігор Гвелесіані, Геннадій Мудрий, Валерій Швець, Сергій Петричко, Геннадій Садовий. Окрема подяка нашим вінницьким колегам Сергію Лімонову та Сергію Пантєлєєву, які долучились до здобуття наших перемог. Напередодні професійного свята залізничників хочу привітати від імені нашої команди всіх залізничників Козятинщини. Упевнений, що ваша кропітка, цілеспрямована праця і в подальшому сприятиме зміцненню економіки України і завжди матиме високий авторитет. Бажаю всьому численному колективу козятинських залізничників міцного здоров’я і добробуту, миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових професійних здобутків на благо нашої Батьківщини — України. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло.

“Іскра” має всі шанси боротися за призові місця. Наступний тур знову пройде у Чернігові.

Редакція газети “RIA-Козятин” бажає команді «ІСКРА» яскравих перемог у наступних турах Центральної регіональної ліги сезону 2017-2018 років.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up