Козятинська міська «первинка» видає таблетки Калію йодид

Козятинська міська «первинка» видає таблетки Калію йодид
  • Вже другий тиждень, з 10 жовтня 2022 року Козятинський міський центр медико-санітарної допомоги проводиться видачу препарату Калію йодид. Видача здійснюється дітям віком від 3 до 12 років.

Відомо, що таблетки отримали централізовано, як гуманітарну допомогу з Вінницької спецмедбази.

— Таблеток вистачає на дітей з 3 до 12 років, — прокоментувала старша медсестра амбулаторії Козятинського міського центру медико-санітарної допомоги Людмила Вівдюк. — У нас є списки населення, з якими заключені декларації. Медичні сестри обдзвонювали батьків і запрошували їх прийти отримати таблетки. В кожному кабінеті сімейного є достатня кількість таблеток на задекларованих пацієнтів віком від 3 до 12 років.  Батьки приходять в кабінет і отримують по 1 таблетці на дитину. Якщо будуть ще поставки, то буде здійснюватись видача препарату і дорослим до 40 років.

Додамо — видача таблеток здійснюється в кабінетах сімейних лікарів «Козятинського міського центру медико-санітарної допомоги», який знаходиться за адресою м. Козятин, вулиця Незалежності, 75 з 8.00 год. до 14.00 год. Прохання батьків звернутись до своїх сімейних лікарів для отримання даного препарату та роз’яснення щодо його застосування у випадку ядерної аварії.

Відео дня

 

Опитування

Ви вже отримали таблетки Калію Йодид?

Нагадаємо, ми писали чому у школах складають списки для забезпечення людей йодом?

Читайте також:

Розчин йоду при радіації: в МОЗ України відповіли на запитання людей щодо йодної профілактики

Перебувати в укритті та знезаразити себе: алгоритм дій у разі радіаційної аварії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • катерина шарун

    Я дзвонила до нашого лікаря,він каже нема таблеток.Куди мені звернутись.?

keyboard_arrow_up