Почалась “підписка” на сімейних лікарів

Почалась “підписка” на сімейних лікарів

Місто має 15 лікарів

На фото: Павло Володимирович Кульчицький, лікар вищої категорії та Наталія Віталіївна Асафова, лікар 1-ої категорії

Лікарі міського центру первинної медико-санітарної допомоги :

1. Кудряш Михайло Володимирович - завідуючий амбулаторією, лікар загальної практики – сімейний лікар. В 2001 році закінчив Вінницький державний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 17 років. Кабінет № 9.

Відео дня

2. Рожанська Людмила Анатоліївна – лікар загальної практики – сімейний лікар. В 2012 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить 6 років. Кабінет № 8.

3. Грицюк Людмила Олександрівна – лікар загальної практики-сімейний лікар. Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова закінчила в 2015 році. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика - сімейна медицина. Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 3роки. Кабінет № 7.

4. Кульчицький Павло Володимирович – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 1977 році закінчив Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина».Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 35 років. Кабінет № 17.

5. Чуба Олена Володимирівна – лікар загальної практики-сімейний лікар. Закінчила Одеський медичний інститут ім. М.І. Пирогова в 1985 році. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 35 років. Кабінет № 16.

6. Цвик Ольга Григорівна – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 2014 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 4 роки. Кабінет № 11.

7. Малащук Аліна Олександрівна – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 2015 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім.. М.І. Пирогова. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 3 роки. Кабінет № 14.

8. Трончук Степан Терентійович – лікар терапевт дільничний. В 1984 році закінчив Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Терапія». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 34 років. Кабінет № 14.

9. Костюк Любов Миколаївна – лікар педіатр дільничний. В 1976 році закінчила Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогов. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Педіатрія». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 41 рік. Кабінет № 5.

10.Трофимов Володимир Петрович – лікар - педіатр дільничний. В 1977 році закінчив Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Педіатрія». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 41 рік. Кабінет № 13.

11.Лукашевич Олена Анатоліївна – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 1986 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 32 роки. Кабінет № 15.

12.Асафова Наталія Віталіївна – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 2007 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 11 років. Кабінет № 6.

13. Булега Віталій Андрійович – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 1994 році закінчив Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить –24 роки. Кабінет №18.

14.Науменко-Чачашвілі Зоя Віталіївна – лікар – терапевт дільничний. В 2001 року закінчила Вінницький державний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Терапія». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 15 років. Кабінет № 15.

15.Радогощина Юлія Володимирівна – лікар загальної практики-сімейний лікар. В 1999 році закінчила Вінницький державний медичний університет ім. М.І. Пирогова. З 2015 року - лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина». Станом на 01.04.2018 року лікарський стаж становить – 19 років. Кабінет № 4.

У понеділок, 2 квітня, в Козятині за адресою вул. Незалежності, 75 (приміщення старої поліклініки ЦРЛ) відкрився новий Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги для забезпечення первинних медичних послуг жителів міста Козятина та прилеглих сіл.

У рамках проекту нового центру первинного рівня, наше місто буде обслуговувати 15 сімейних лікарів-спеціалістів, з якими з квітня до липня рекомендовано укласти декларації про надання первинних медичних послуг. Для цього потрібно звернутися в реєстратуру Центру. При собі мати ідентифікаційний код (для дорослого або дитини), паспорт або свідоцтво про народження (дітям), а також зазначити контактний мобільний номер телефону. У разі успішної реєстрації в системі "е–хелз" (електронне здоров’я), вам прийде смс-код, що означатиме, що НСЗУ (нова Національна служба здоров’я України) почала перераховувати кошти лікарю за ваше лікування.

З людьми, які фізично не можуть прийти в Центр (важко хронічно хворі, похилого віку та з обмеженими фізичними можливостями) будуть підписувати угоди-декларації через сімейних лікарів, які паралельно працюють на викликах. Тобто, безпосередньо на місці, де проживають такі люди. Для цього потрібно зателефонувати в реєстратуру (2-22-44, 063-635-67-77, 096-008-40-85) та повідомити про таку потребу реєстратору декларацій. При виїзді на виклик, лікар, з яким ви бажаєте підписати угоди, все оформить.

Про роботу нового центру розповіла газеті “RIA-Козятин” головний лікар, депутат міської ради Юлія Радогощина.

— Новий центр працюватиме з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 та орієнтовно має обслуговувати понад 25 тис. жителів міста та ближніх сіл. Таку ж кількість декларацій-угод, ми маємо укласти з кожним із них. Для надання якісних медичних послуг в нашому центрі працює 15 лікарів.

З них сімейних 11: Михайло Володимирович Кудряш, Асафова Наталія Віталіївна, Булега Віталій Андрійович, Грицюк Людмила Олександрівна, Кульчицький Павло Володимирович, Лукашевич Олена Анатоліївна, Малащук Аліна Олександрівна, Науменко-Чачашвілі Зоя Віталіївна, Рожанська Людмила Анатоліївна, Цвик Ольга Григорівна, Чуба Олена Володимирівна.

Два лікаря-педіатра: Трофимов Володимир Петрович та Костюк Любов Миколаївна. Один лікар-терапевт Трончук Степан Терентійович, а також головний лікар Радогощина Юлія Володимирівна, яка прийматиме з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.30. Кожен лікар обслуговуватиме приблизно півтори тисячі населення. Ми працюємо з Вінницьким медичним університетом для залучення ще одного спеціаліста.

Вхід до центру буде, як з вулиці Незалежності (загальний), так із двору, для здорових дітей, які прийшли на щеплення.

На першому поверсі розташована реєстратура, де можна ознайомитись (на табло) із прізвищами лікарів, їх часом та місцем прийому, отримати картку для візиту до лікаря, якого ви обрали. Тут є також два кабінети сімейних лікарів, окреме "дитяче" крило з кабінетами "здорової дитини" (для огляду) та для щеплення. Окреме крило займає денний стаціонар для хронічно не важкохворих, розрахований на 8 ліжок (в перспективі ще 2), де будуть проводитись внутрішньовенні інфузії та ін’єкції, з окремим маніпуляційним кабінетом. Є туалет для людей з обмеженими фізичними можливостями.

На другому поверсі розташовані кабінети сімейних лікарів.

На третьому поверсі адміністрація центру: головний лікар, заступники, бухгалтерія, старша медсестра та ін.

Для забезпечення "виїзного" лікування сімейними лікарями є два легкові автомобілі ("Рено-логан" та "ЗАЗ-сенс"). У перспективі, закупівля ще одного автомобіля "Рено".

За словами міського голови Олександра Пузиря, який відвідав центр у день його відкриття, бюджетом міста до відкриття центру було профінансовано понад півтора млн грн для косметичного ремонту поки що двох перших поверхів, закупівлю одного легкового автомобіля, меблевого та медичного обладнання, а також оргтехніки для повноцінного функціонування програми "е-хелз". У подальшому міська рада має надати ще понад 2 млн грн для закупівлі ще одного легкового автомобіля, утеплення будівлі, капітального ремонту даху, облаштування прибудинкової території та фасаду закладу, ремонту третього поверху, а також придбання додаткового медичного, комп’ютерного та офісного обладнання, з метою повноцінного функціонального та якісно-спеціалізованого надання медичних послуг, зокрема і згідно з реформою.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up