Стаматологи відзначають свій день

Стаматологи відзначають свій день

Один з перших приватних ортопедів-стоматологів Володимир Нудний

Важливими принципами у роботі лікарів-стоматологів є надання кваліфікованої якісної допомоги, ефективне знеболення, уважне ставлення до пацієнта, створення невимушеної  обстановка для  комфортного лікування зубів.

Сьогодні, в День стоматолога, згадаємо про лікаря в Козятині, який першим у 1994 році отримав ліцензію на приватну практику по ортопедичній стоматології. Це Володя Нудний. Сьогодні ми публікуємо фото його маленького колективу клініки “Стоматол і Я”. До речі, його син Олександр також на сьогодні стоматолог.

— Наш медичний персонал кабінету постійно займається самоосвітою: курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари, вивчення та застосування нових технологій в області стоматології, — каже Володимир Нудний. — Використовуємо, як і всі сьогодні, сучасні  високоякісні матеріалами. Цінова політика гнучка, пацієнту пропонується кілька варіантів лікування та протезування, аби він самостійно міг вибрати. Лікуємо, протезуємо, надаємо профілактичні процедури, робимо естетичне відбілювання.

Відео дня

Зараз в місті дев’ять приватних зубних кабінетів, в районі — п’ять.

Газета “RIA-Козятин” вітає всіх стоматологів Козятинщини з професійним святом. Бажаємо здоров’я та вдячних пацієнтів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up