«Дякую, що підставляєте армії своє плече». Назбирали гроші на санітарне авто для наших військових

«Дякую, що підставляєте армії своє плече». Назбирали гроші на санітарне авто для наших військових
  • Разом до перемоги. Наприкінці травня козятинці, спільно з волонтерами, серед яких Сергій Сиваківський, організували терміновий збір для придбання транспорту, який буде рятувати життя. Потрібно було 2,5 тисячі доларів.
  • І ось, за два тижні збір закрили. Необхідну суму зібрали.
  • Тепер залишається дочекатись авто, відремонтувати та відправити на передову

Про санітарний автомобіль, який рятувати життя нашим пораненим захисникам, попросив наш земляк Олександр Малішевський з Куманівки. Військовий, який виконує обов’язки медика, наразі служить під Бахмутом. Нагадаємо, їхній санітарний автомобіль розбили під час ворожого обстрілу. Тому вкрай необхідний новий.

Наші земляки через знайомих підібрали та придбали в Польщі гарний варіант, мікроавтобус Volkswagen четвертого покоління. Щоб розрахуватись за авто, пригон та оформлення потрібно було 2,5 тисячі доларів. Небайдужі люди, які рухаються до перемоги в тилу, зголосились на допомогу та назбирали всю суму, і навіть трохи більше. Окрім автівки також дістали пару медичних нош та інше необхідне. 

Відео дня

— Дякуючи Богу все вдалось, — каже газеті Сергій Сиваківський. — Хочу оголосити про завершення збору коштів на придбання мікроавтобуса Volkswagen T4. На даний час завдяки Вам і багатьом відповідальним людям, у нас є потрібні кошти. Безпосередньо друзями та знайомими Олександра еквівалент 1200$. Під час збору оголошеного через Фейсбук зібрано 42228 грн на карту Приватбанку та 8742 грн на карту Монобанку. Загальна сума 50 970 грн. Це еквівалентно 1435$ Всього 2635 $. Дякую всім нашим останнім благодійникам. За те, що підставляєте армії своє плече під цією важкою ношею війни.

Що далі? Наразі очікують лист з військової частини, з яким дане авто буде ввезене в Україну та доставлене в Козятин для підготовки на передову. Звіт по передачу коштів, ремонт та підготовку на передову обіцяють надати. Нагадаємо, працівники СТО, яке розташоване по вулиці Суворова, безкоштовно виконають потрібний ремонт і авто негайно поїде на фронт. Там його дуже чекають.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up