Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана. ФОТО

Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана. ФОТО

Побратими згадують, що за чотири роки війни Душман одинадцять разів був поранений і щоразу повертався в стрій.

 

Сьогодні, 17 червня, в місті Одеса, відбулася церемонія прощання з Володимиром Дмитровичем Галаганом (позивний Душман), 1970 року народження, добровольцем, командиром 1-ї роти, заступником командира батальйону 8 ОБ "Аратта" Української Добровольчої Армії, який помер у ніч з 13 на 14 червня в реанімації одеської лікарні від онкозахворювання хребта, отриманого через травмування під час бойових дій.

Про це пише "Думская", повідомляє Цензор.НЕТ.

Відео дня

Читайте на "Цензор.НЕТ": Воїна 53-ї ОМБр Ігоря Петрова, який зазнав смертельного поранення на Донбасі, проведуть в останню путь на Луганщині. ФОТО

Попрощатися з героєм прийшли рідні, близькі, товариші по службі.

 

"Він був весь час на війні, він займався тільки війною і навіть не бачив, як зростає його онук. Він був одним із кращих розвідників. У мене немає таких слів, щоб сказати, що це була за людина і як вона прожила своє життя" , - зазначив командир батальйону з позивним Червень.

Володимир Галаган воював у Пісках, в Донецькому аеропорту, Мар'їнці, Карлівці, Водяному, Гнутовому, Широкиному.

Поховають добровольця на Алеї Героїв Західного кладовища. У нього залишилися дружина, дві дочки і син, що бореться в добровільному українському корпусі "Правий Сектор".

Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана 01
Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана 02
Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана 03
Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана 04
Одеса провела в останню путь воїна УДА, Народного героя України Володимира Галагана 05

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up