Релігія є предметом поклоніння, бідніх щоб не вбивати багатших

Релігія є предметом поклоніння, бідніх щоб не вбивати багатших

Створення помісної церкви України,  та використання теми Томосу у передвиборчої агітації.А на ділі мета Порошенка є створити предметом поклоніння рілігію для бідних ( а їх мільйони Українців). Щоб вони не повбивали багатших . (десять родин що окупували Україну).

 

 

Враховуючи мільйонну міграцію.

Україна на сьогодні родинне гніздо для мізерної кількості осіб. Яких ми не навчили діліти. Не важливо хто що сіє і збирає.Значення має лише як ділиться. Саме для цього релігія.

Якби Порошенко в передвиборчій боротьбі не пропагував цю свою перемогу. Це було б дивно ?Поразка для його це смерть

Відео дня

Християнство зараз в кризі, що торкнулось і православ’я і католицтва, Наш Бог  Українців вміє виходити з могили з гранатометом і ножем  

Церква – єдине місце в світі, в якому недоречні компроміси.

На данном изображении может находиться: 1 человек, текст

Просвіта ОУН Козятина Влад Лісовий

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    релігія була, та і далі буде, важливим засобом впливу на психологічний стан населення. Було би дивно, аби цим не скористалась влада, на що ви сподівалися? Президент і використав цей шанс. Так, історія розвитку ідеології ОУН мала різні погляди на релігію. Але я щось не чув, аби теперішні націоналістичні організації виступали, наразі, за зменьшення релігійного впливу на населення. Може щось пропустив? Бачу навпаки, саме тенденцію та намагання націоналістичних сил, особливо на західній Україні, активно впливати на релігійні общини. Ну і логічно.Ось і ви, Лісовий, пробуйте знайти підхід до віруючих, а не лякати людей ножами та гранатометами. Перестаньте показувати націоналізм, як його виставляють у вигляді баньдюківської течії, облиште це для кремлівської пропагандистської нечисті. Націоналізм це повага та любов до свого народу, і віруючих, і невіруючих. І не важливо до якої споруди вони молитись ходять. Хай то буде церква, чи костьол, чи синагога. І це не означає ненависть до інших, а лише готовність захищати свій народ від ворогів. Ваше твердження, що Християнство у стані кризи - помилкове. Релігія, як і все людство, змінюється. Можливо не так, як би вам хотілось, але змінюється під впливом різних обставин. У церкву ходять і бідні, і багаті. І те, що релігія стримує суспільство від братовбивства - що тут поганого? Було би краще, аби постійно мотлошили один одного? Чи, аби усі бідні були? Саме здатність до компромісу дала змогу хоч якось обєднати постійно воюючу Європу, та тримати сякий-такий покій. Пошук компромісу - шлях до виживання і сімї, і суспільства. І сьогоднішня церква, в більшості, цьому вчить. Безумовно, не всі проповідники та не всюди. Ось це і є поле для діяльності справжніх націоналістів.
  • Влад Лісовий

    А тут же припиниться її цільове призначення
  • Влад Лісовий

    Вся біда в тому церква України стає функціонально як в Росії на чолі Гундяєва
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up