Клуб бережуть вже 60 років

Клуб бережуть вже 60 років

Стилізоване приміщення клубу у Глухівцях вражає своєю помпезністю як зовні, так і всередині

Класична споруда архітектури пізнього сталінізму, як зовні так і всередині з колонами, зали різного призначення не хаотично нагромаджені, а все продумано, щоб там перебували і займались різними справами велика кількість людей зрілого та дитячого віку.

Приміщенню 60 років. Як для людини, це зрілий вік, а для приміщення, то історія села, як мить. Скільки там відспівали, відтанцювали, познайомили та закохались веселі та молоді! Напевно, перелік буде не на одну сотню тисяч людей. Неймовірно багато відійшло до Бога, залишивши нащадків, які і зараз, як зі старту, використовують приміщення за призначенням. Нехай видимі неузгодженості втомленості приміщення явно на виду, та громаді варто поборотись, щоб таке красень-приміщення привести в охайний вигляд, не видозмініючи його зовні та всередині.

Відео дня

Як на мене, село має індустріальний запас потужності не на одне століття. І коли громада не попливе в полоні байдужості, буде наполегливою, зможе контролювати діючі підриємства, буде мати безпеку і бездоганні комунальні сервісні служби, рівні дороги і чисте повітря.

Якщо в бізнесі тут все “з маслом”, то у громади все набагато трагічніше. Минула влада з місцевими депутатами явно буксувала. Тепер є нова розширена територіальна громада з новим лідером, вселяє надію, що селище укріпиться в сталому розвитку для комфорту людини, де оселиться молодь і дитячим щебетанням переповняться дитячий садок, школа...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up