Mini-Miss 2018 продовжено до 1 грудня! (оновлено)

Mini-Miss 2018 продовжено до 1 грудня! (оновлено)

Шукаємо маленьку красуню нашого краю

Стартував новий фотоконкурс від газети “RIA-Козятин” “Міні-міс-2018” серед дівчаток нашого краю віком до 10 років — Маленька красуня нашого краю (https://koziatyn.info/competitions/malenka-krasunya-nashogo-krayu-180)

Нагадаю, переможницею минулорічного конкурсу стала мешканка Козятина, 4-річна Софія Андрощук. За умовами конкурсу, фото дівчинки було розміщене на календарі 2018 року від редакції “RIA-Козятин”.

Відео дня

Щоб ваша донечка, внучка, сестричка, племінниця стала учасницею конкурсу-2018, розмістіть її фото на сайті козятин.ком в розділі фотоконкурс. Запросіть своїх друзів, рідних і близьких віддати голоси за ймовірну переможницю.

На прохання прихильників конкурсу, голосування продовжено до 1 грудня. З вересня ми починаємо публікувати фото красунь в часописі “RIA-Козятин”. Також вони прикрасять календар 2018 року. За 1-2-3 місця будуть вручені цінні подарунки. "Міні-Міс-2018" отримає абонимент в басейн та грошову премію.

 На 1 вересня лідерами в голосуванні виступають:

Софійка Андрущенко - 139 голосів

5 років, дуже багатогранна дівчинка. У свої 5 років вона ходить на гімнастику, бальні спортивні танці, вивчає англійську мову. Відвідує 5 садочок !!! Дуже цілеспрямована, дуже дружня, любить дізнаватися все нове, вже має малкнькі досягнення з бальних танців (1 місце у Вінниці, 2 місце в Хмельницькому), ну і, звичайно ж, 1 місце в конкурсі «Міні Міс-2017». Це наша маленька принцеса !!!
 

Ніка Шатурська — 132 голоси

Маленька принцеса, яка дуже енергійна, позитивна, завжди всім посміхається та справжня красуня.
 

Дар'я Ясінська — 118

Майбутня першокласниця!!! Талановита, активна, товариська, цілеспрямована. Любить співати та танцювати. Мріє стати моделлю!
 

 Софія Ромашкан — 109

Маленьке сонечко,якому нещодавно виповнилось два рочки. Мамина радість.Весела,енергійна та життєрадісна дівчинка.
 

Ангеліна Шевчук

Ангелінка дуже розумна і кмітлива дівчинка, все схоплює на льоту. А ще вона дуже весела і рухлива. Але в той же час з характером. З народження намагається наполягати на своєму і домагатися від нас того,чого їй треба будь-яким способом.
 

Віолетта Болістовська

Життєрадісна, весела, добра, чуттєва. Любить малювати, слухати казки, гратися з друзями.
 

Марія Сокольвак

8 років. Любляча, чуйна, активна та енергійна дівчинка. Займається кіокушинкай карате.
 

Ілона Агранат

Майбутня першокласниця! Дружелюбна, щира, мила,захоплюеться танцями. Хоче стати лiкарем))
 

Каріна Кіртока

Каріні 6 років. Любить співати і танцювати!

Лілія Локоцкова

Маленьке мамине щастя) Дуже енергійна і грайлива дівчинка! Полюбляє співати, танцювати і малювати!
 

 

Анастасія Товкан

Весела, енергійна, товаристська. Любить танцювати та є вихованкою КДЦ "Зорянка АРТ" студії сучасного танцю DREAM DANCE.
 

Богдана Загородня

Активна дівчинка, яка любить малювати та пізнавати все нове. Любить гратися з дітками та мріє піти до садочку.

Злата Лясківська

"По цих сходинках поспішаю до першого класу. Дуже люблю малювати, співати, танцювати. Голосуйте за мене! Буду дуже вдячна!"
 

Єлизавета Лисюк

Весела, енергійна, полюбляю танцювати та співати.
 

Ульяна Фурманець

Мов промінчик сонечка, Люба в мами донечка, Губки червоненькі, Щічки рожевенькі. Сині оченята, Точно, як у тата, Усмішка зваблива, Бо вона щаслива.
 

Поліна Ярошевська

Поліночці 7 рочків, проживає в Махаринцях. Любить читати і гуляти з друзями, допомагати мамі і няньчитись з молодшим братиком.
 

Мілана Швець

Наше карооке щастячко👼💗У свої три рочки вона дужееее весела та енергійна,любить співати, 😀💃обожнює фотографуватись📷дівчинка, у якої 1000 запитань щодня🌟
 

Вікторія Ковальчук

Наша красунька)
 

Каріна Демченко

Наше маленьке сонечко з небесно-блакитними очками)

Маріна Серденюк

"Я маленька принцеса Хмаринка. Я живу у небесному замку. Одягаю сама пелеринку і вмиваюся кожного ранку. Розсипаю сніжинки біленькі, щоб раділи дорослі і діти. А як стане надворі тепленько - подарую усім гарні квіти!" Надзвичайно весела, активна, товариська 5-річна дівчинка. Улюблене заняття - дарувати радість тим, хто її оточує.
Анюта Зарудна

Маленька мамина помічниця. Любить допомагати мамі й татусеві у всьому. За що не візьметься - усе в неї виходить. Анюта - це дитина, з якою не засумуєш, завжди щось вигадує. Інколи питаємо її, чи є в неї кнопочка-вимикач))). Хоча їй 5 років, але вона вже готова йти до першого класу. Дуже любить танцювати, тому і виступала на усіх заходах у своєму садочку.
Анастасія Шевчук

9 років. Навчається в 4 класі. Творча, активна та енергійна дівчинка. Любить танцювати, знімати кліпи та малювати. Трохи сором'язлива та дуже чуйна, добра, дружелюбна. Одним словом — найкраща...
 

Анжела Рудь

Мамина донечка
 

Рената Гуменюк

1,5 року. 10 кілограмів чарів, шарму та любові.
Софія Іщук

Маленька принцеса. Софія мріє про школу, рожеве плаття та золоту корону.
Анастасія Лопатюк

Принцеса не в настрої))
 

Вікторія Сизоненко

 

Заходьте на сайт і голосуйте за красунь нашого краю!

Маленька красуня нашого краю https://koziatyn.info/competitions/malenka-krasunya-nashogo-krayu-180

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алина Крючкова

    голосуйте всі за Кіру Ніжельську
  • Алина Крючкова

    голосуйте всі за Кіру Ніжельську
  • Оксана Сизоненко

    Що для цього треба?
  • RIA-Козятин

    Хто хоче на календар?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up