ЯКА МОЛОДЬ СЬОГОДНІ ПОТРІБНА УКРАЇНІ?

Передусім бойова, злосна і навіть нахабна — коли йдеться про захист України та національних цінностей. Якщо треба стріляти кацапів і сепаратистів - значить стріляти. Якщо дати позавуха п'яному москвофілу чи нахабному вєтєрану вайни, красножопому недобитку, який десь на лавочці чи в автобусі кричить «на хєра мнє такая Україна» — вибити собаці зуби.

Якщо мер міста чи депутат прикрившись патріотичними гаслами все те зрадив і тільки дбає про наживу — спалити гаду особняк і «Лєксус». Якщо десь ще стоїть пам'ятник якомусь лєнінчукові — звалити до бісової матері.

Не давайте себе повчати лібералам і толерастам, гнидунам «поміркованим політикам». Наша наука це Бандера і Шухевич, Майдан і «коктейлт молотова», зброя в зоні АТО. Орден Української Надії — Організація Українських Націоналістів виведена частково з підпілля Іваном Кандибою, що ні з ким не йшов на компроміс і відсидів в большевицьких кацетках 28 років не капіталювала і не збирається сходити з політичної арени. Триває кропітка організаційнв робота, військова боротьба в  воєніщованих загонах (але це не рекламується і піару з цього не робиться), а також залучення до лав ОУН новиз людей та створення медія-ресурсів.

Відео дня

Тому звертаємося до всіх тих кому близькі вищевикладенні принципи — об'єднуйтеся разом з нами, пропагуйте наші ідеї. Ми готові до об'єднання з іншими націоналістичними середовищами,передусім Правим Сектором. Найголовніша наша оунівська настанова — досить компромісів та тіньової політики. 

Як писав Стенап Бандера: «Наша влада повинна бути страшною для наших ворогів». З цим і переможемо!

Яка молодь сьогодні потрібна Україні?

РОБІТЬ СВОЮ СПРАВУ І ПЛЮЙТЕ НА ВСІХ

і. Як Ви тільки збираєтеся зробити якусь хорошу справу ,зразу з'являється купа дорадників і мудрагелів, які подать різні дурні від світу поради.

Не чіпайте Президента, не чіпайте мера. Ви що проти України? Яка ОУН? Кому вона потрібна? То все застаріло?

Тому, друзі! Гніть свою лінію! Відстоюйте чесну і справедливу Україну. Боріться проти злодійчуків і хапуг у владі на всіх рівнях та незалежно від партійно-політичної приналежності.

Давіть гнид мерів і місцевих депутатів, які почувають себе "Царьками" і "Князьками"! Не слухайте підхалімів і слимаків! Давіть кожне злодійське падло при владі! Без страху, ваганнь та докорів сумління!

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад Лісовий

    Іва́н Олексі́йович Кандиба (7 червня 1930 р. в селі Стульно, нині Польща — 8 листопада 2002) — український правозахисник. Співзасновник Української Гельсінської групи (УГГ).



    Народився 7 червня 1930 р. в селі Стульно на Холмщині (нині Польща), в селянській родині. 1945 р. родина Кандиб була насильно переселена до УРСР. 1953 р. закінчив юридичний факультет Львівського університету. До 1961 р. працював у м.Глиняни Львівської області нотаріусом, народним суддею, адвокатом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up