“Панда” стала відома на всю область

“Панда” стала відома на всю область

Пишаємось: всі спортсмени беруть тільки призові місця

П’ять медалей привезли з Гайсина

На початку грудня у Гайсині відбулася відкрита першість з кіокушинкай карате серед юнаків та дівчат від 8 до 15 років у розділах «куміте» та показові виступи 15-16-річних дітей. З’їхалися спортсмени з Теплика, Вінниці, Козятина. Спортивну честь нашого міста захищали 5 юних бійців. Усі вони вихованці спортивного клубу «Панда» (СК «Панда»), тренер — Віталій Гунько.

Наші земляки показали найкращий командний результат! Вони завоювали 5 нагород. Переможцями у своїх вікових та вагових категоріях стали: Владислав Дука – 1 місце, Анна Комісарчук – 1 місце, Назар Антонюк – 1 місце, Артем Комісарчук – 2 місце, Назар Гунько – 2 місце.

Відео дня

Чотири призових місця у відкритому кубку області

У Вінниці 16 грудня пройшли змагання на відкритий кубок Вінницької області та міста Вінниці з кіокушинкай карате у розділі «куміте». Учасниками стали 16-17-річні юнаки і дівчата та серед молодших 2003-2004, 2005-2006 та 2007-2008 років народження. Відбулися і показові змагальні виступи у розділі «куміте» серед хлопчиків та дівчаток 2009-2011 років народження. Козятин представляли чотири бійці — також вихованці спортивного клубу «Панда». Переможцями у своїх вікових та вагових категоріях стали: Назар Антонюк – 1 місце, Богдан Іщук – 2 місце, Назар Гунько – 3 місце, Владислав Дука – 3 місце.

Р. S. Спортивний клуб “Панда” майже півроку, як очолив Віталій Гунько — колишній вихованець секції з карате «Козятинська районна Федерація кіокушинкай карате» під керівництвом Дмитра Бондарця. Зараз Дмитро знаходиться на сході України — захищає нас від окупації Росії. СК “Панда” проводить свої тренування по понеділках, середах і п’ятницях у спортивному залі школи №3 на вулиці Матросова, 41. На сьогодні в клубі нараховується більше двадцяти спортсменів різних вікових категорій.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up