ПРБ потопає в болоті, як і майже все місто Козятин, що у Вінницькій області

ПРБ потопає в болоті, як і майже все місто Козятин, що у Вінницькій області
Кожний ранок мешканців будинку, що на вулиці Кошового, 52, розпочинається з вирішення проблеми: “А як дістатись до зупинки на 8-Гвардійській, щоб доїхати до роботи?”

Перш ніж вийти з під’їзду, треба добре подумати, кудою прокласти “тропу первопроходца”. Всі дороги (якщо це можливо назвати дорогами) до будинку — суцільне болото. Наліво підеш - в болото попадеш, а направо підеш — так зовсім без чобіт залишишся.

— Ми розуміємо, що на наші проблеми колишньому меру Гвелісіані було начхати (звертались декілька разів), — говорять мешканці будинку. — Він свої обіцянки перед виборами гарні давав, а потім забув. Не до цього. В нашому районі розташований дитячий садочок. Це треба бачити на власні очі, як батьки переносять діток через болото і калюжі.

Перед виборами всі кандидати у мери у своїх програмах обіцяли в першу чергу відремонтувати дороги. Кандидати в депутати до міської ради теж “грозилися” вирішити цю проблему.

Відео дня

— Є новий мер, є новий депутат. А ми залишилися зі своїми невирішеними проблемами і болотом, — бідкаються люди.

“Шановні можновладці, досить сидіти по кабінетах! Виконуйте свої обіцянки!”, — закликає народ.

Від редакції: Останніми днями надходять дзвінки від городян, які розповідають про болотяні обійми міста. З Пархоменка покійника виносили, то ніби випливали. А мешканці сусіднього з вищезгаданим будинком скаржаться, що до сміттєвоза - не можуть добратися. Він зупиняється біля колишньої котельні в центрі “болотяного місилова”. Були дзвінки від городян, діти яких ходять в ліцей-школу. Школярів, що чимичикують по Мічуріна, майже загортають в поліетиленові кульки. І так далі, і так далі...

 

Анна Бойко

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Это визитная карточка выполнения запланированных последовательных действий нашего "бесценного" градоначальника и его новой команды. Молодчага, верной тропой шагаешь, дядя! Введи ещё одну должность, зама по БОЛОТНЫМ ВОПРОСАМ, или очередного незаменимого РАДНИКА, будет на кого стрелу перевести и жопа целее.

    В этом районе уже много лет живёт ещё один выдающийся деятель нашего города пан Ломачук. Да и Марченко не обделён географией наблюдения. Как вы думаете, уважаемые земляки, У ЭТОГО ГОВНА ЕСТЬ РАЗНИЦА ? ПО МОЕМУ, ТОЛЬКО В ВОЗРАСТЕ И КОНЦЕНТРАЦИИ.

    Хотя, в каждом болоте есть доля пользы ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up