Пригадайте історію вашого кохання

Пригадайте історію вашого кохання

Газета “RIA-Козятин” вже з перших днів нового 2018 року оголошує конкурс, підсумки якого підведемо 14 лютого на День закоханих.

Пропонується написати невеличку розповідь про своє кохання. Найцікавіші історії будуть публікуватися у газеті “RIA-Козятин”. Кожен автор опублікованої історії отримає подарунок від спонсора конкурсу (коли визначиться, повідомимо). Автор найкращої розповіді отримає у подарунок романтичну подорож на двох (куди, повідомимо пізніше).

Історію Вашого кохання приносьте в редакцію, або надсилайте на електронну адресу до 1 лютого. Вкажіть у супровідному листі ваше справжнє ім’я, прізвище та контактний номер телефону. Редакція лишає за собою право здійснювати скорочення, коректуру та літературне редагування історій, не впливаючи на їхній зміст.

У конкурсі мають право брати участь громадяни України, що досягли 18 років. Учасники конкурсу (автори листів) гарантують, що авторство розповідей належить винятково їм та несуть особисту відповідальність за порушення авторського права, якщо таке буде встановлено, відповідно до чинного законодавства України.

Відео дня

Відправляючи листа, учасники конкурсу автоматично дають згоду на захист та обробку персональних даних відповідно до чинного законодавства України. Автор, що став Переможцем конкурсу, у момент відправки листа дає згоду на проведення фотозйомки себе та особи, у супроводі якої Переможець відбуде у турпоїздку відповідно до умов цього Конкурсу, а також публікації цього фото та імені і прізвища Автора, імені і прізвища особи, у супроводі якої Переможець відправиться в романтичну подорож відповідно до умов цього Конкурсу, у газеті “RIA-Козятин” 14 лютого 2018 р. Співробітники редакції газети “RIA-Козятин” та члени їх родин, співробітники спонсора та члени їх родин не беруть участь у конкурсі з етичних міркувань. Призи авторам опублікованих історій вручаються у редакції газети “RІА-Козятин”, за адресою: м. Козятин, вул. Незалежності, 39, телефон для довідок (04342) 2-04-53.

Листи, отримані після 00.00 годин 2 лютого 2018 р., розглядатися не будуть. Рішення журі конкурсу про публікацію історій та визначення Переможця є остаточними та оскарженню не підлягають. Суперечки щодо участі та умов проведення конкурсу не розглядаються.

Участь у конкурсі є добровільною та не передбачає придбання будь-яких товарів чи послуг.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up