Софійка Андрущенко  стала “Міні-Міс року”!

Софійка Андрущенко  стала “Міні-Міс року”!

Її щастя — це праця всієї родини, вихователів і тренерів

 

Завершився конкурс від газети “RIA-Козятин” під назвою “Міні-Міс-2017”. Він тривав десять місяців. Учасниками стали 38 дівчаток Козятинщини віком до 10 років. Третє місце в конкурсі зайняла Елеонора (набрала 224 бали в голосуванні на сайті)

На другому місці (фото знизу)  — Адріана (564).

Відео дня

На першому місці мешканка міста Софія Андрущенко (726 голосів).

За умовами конкурсу, фото переможниці розміщене на календарі 2018 року від редакції “RIA-Козятин”. “Міні-Міс” сидить серед зелені і квітів на гойдалці і в руках тримає собачку — символ 2018 року. На роль господарки року погодилась дати свою улюбленицю Боніту наша землячка Марина Пащенко. Фотограф — Євгеній Лукашук.

Нашій героїні 4 роки. Це весела дівчинка, від якої відчуваєш позитивну енергію. Вона дуже комунікабельна. Розповіла, що вивчає англійську мову. Ходить на танцювальний гурток та тренується у гімнастичному залі. Допомагає няньчити 9-місячного братика Тихона. Отож, по-англійськи вільно розповідає про себе, може станцювати під будь-яку музику, та робить “коробочку, мостик і розтяжку”! Її мрія — мати жовтеньке плаття, як сонце і стати русалкою, яка потім перетворюється на принцесу.

Не зважаючи на свій юний вік, справи наповнюють її життя, яке розписане на дні, хвилини і години. Весь час її супроводжуть дорослі: мама Віра, тато Віталій, бабусі Алла і Надія, прабабуся Надія та прапрабуся Галина. Міні-Міс має вже своїх улюблених виховательок —  Юлію Сергіївну і Тетяну Василівну з садочка №5.

Здавалось би, вона не приймає рішення особисто, але все, що пропонують дорослі, які її оточують, вона втілює в життя з повною віддачею. Отож дорослі розуміють, що їй потрібно! І вона скрізь отримує призові місця — найкраще танцює, найкраще співає, найкраще розмовляє, найкраще зі своєї вікової категорії дівчаток виконує гімнастичні вправи, найцікавіше дивиться на життя, а ще — стала переможницею нашого конкурсу “Міні-Міс-2017”. І вона зі щирою дитячою вдячністю обнімає тата, маму, бабусь, вихователів і тренерів. Це дає Софійці повне право на мрію — бути русалкою і принцесою. У неї найчудовіша мрія для такого юного віку!

У ході ексклюзивного інтерв’ю, яке наша героїня дала газеті, вона побажала своїм одноліткам багато подарунків у новому році.

А ми в свою чергу бажаємо їй мирного неба, здійснення мрій, подальшої родинної опіки.

Яскраво можна стверджувати, що благополуччя дітей визначає родина. Це і є спадкове виховання поколінь. Коли одне накопичує кращі якості і передає наступному. Ми ж спостерігаємо, як ще молоді тато і мама, які в собі вібрали кращі традиції сімейного виховання, вже втілюють мудрість і спадковість поколінь у своїй дочці.

А це спонсори календаря, наші рекламодавці. До речі, календар буде роздаватися всім, хто захоче придбати перший номер газети "RIA-Козятин". 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Влад Лісовий

    https://www.youtube.com/watch?v=0Cl9C19u2Yc/

    Trio: Da da da ich lieb dich nicht du liebst mich nicht aha aha aha

    Вера Павленко reply Влад Лісовий

    Ha ha ha

    Вера Павленко reply Влад Лісовий

    Yak is not competent written ...
  • Аллочка Павленко

    Дуже гарний плакат))))  а модель ще краща!
  • Софія

    Календар - супер. Дівчинка - красуня!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up