Готові перекривати залізницю: у Голендрах люди залишилися без переходу через колії

Готові перекривати залізницю: у Голендрах люди залишилися без переходу через колії
  • На залізничній станції Голендри люди залишилися без переходу через колії. Старий демонтували у жовтні, нового досі не встановили.

Місцева громада готова перекривати рух залізничного транспорту, — каже в.о.старости Голубівського округу Павло Перегончук, якщо найближчим часом перехід через колії не встановлять (пишуть суспільне новини)

У соцмережах наприкінці листопада з'явився пост про те, що  біля залізничної станції Голендри (знаходиться між Калинівкою та Козятином) демонтували перехід - зняли настил із колії. Пиали, що пішоходам доводиться стрибати через колії, батькам переносити дитячий візочок, а що до людей з обмеженими можливостями, то, напевне, це взагалі задача космічного масштабу. Переходом користуються як місцеві, так і мешканці ще дев'яти сіл.

Відео дня

Чому демонтували перехід Суспільне запитало в очільника станції Голендри Вʼячеслава Сікорського. Він коментувати ситуацію відмовився. З офіційними зверненнями до різних підрозділів залізниці звертались громади 10 сіл, каже виконувач обов'язків старости Голубівського округу Павло Перегончук. Починаючи з 5 листопада написали 3 звернення. На відповіді чекають і досі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up