Конкурс по “дорожньому безпрєдєлу”

Конкурс по “дорожньому безпрєдєлу”

Стартує загальноміський конкурс

Шановні читачі. Усі ми знаємо, що в Козятині ведеться “ямковий ремонт доріг”. Усі бачимо, як він відбувається. Ось фото, зроблені лише з однієї ділянки дороги, яку спіткала ця унікальна процедура.

Як бачите, “ямковий ремонт” стосується далеко не всіх ямок. Частину з них ремонтники чомусь оминають, залишаючи, мабуть, для розпліднення? Між козятинськими водіями виникла жвава суперечка. Одні стверджують, що нові дірки з’являться лише навесні, інші — переконані, що вже восени. Примирити оптимістів і реалістів неможливо. Отож, газета оголосила конкурс.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Козятині на Automoto.ua.

Бажаючі взяти в ньому участь повинні вгадати, коли на відремонтованих вулицях з’явиться перша яма глибиною більше десяти сантиметрів.

Відео дня

Переможця будуть визначати дуже поважне журі, до складу якого увійдуть депутати Козятинської міської ради, члени постійної комісії з питань ЖКГ.

Спонсорувати призи будуть депутати – члени постійної комісії з питань фінансів і бюджету. Окрім всього іншого, переможець отримає змогу поспілкуватись по душах з заступником міського голови, начальником управління ЖКГ паном Євгеном Малащуком, який особисто керує тим, що за документами називається “ямковий ремонт доріг”, а за словами пересічних козятинців — дорожній безпрєдєл.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up