Перехрестяться коли прогримить. Зрізали кущі після ДТП

Перехрестяться коли прогримить. Зрізали кущі після ДТП

У п’ятницю, 16 липня, в районі селища Залізничне трапилося жахливе ДТП. Джип темного кольору збив місцевого мешканця, 45-річного Сергія на скутері. Аварія сталася в тому місці, де мала б бути нанесена зебра чи встановлений знак обмеження швидкості. Можливою причиною зіткнення джипа з скутером також могли стати невирізані кущі, через які водій автівки скутериста міг і не помітити. Щоправда їх все таки зрізали, але вже після аварії. 

Кущі на Залізничному підчистили. Прикро, що зрізали їх після ДТП 

Скутерист з багаточисельними травмами був доставлений у реанімаційне відділення міської лікарні. На ранок понеділка, 19 серпня, за повідомленням в.о. головного лікаря Ігоря Грубеляса стан Сергія важкий. У нього перелом ноги, забій грудної клітки, черепно-мозкова травма. 

– Всі потрібні препарати пацієнт отримує. Лікуємо, – сказав Ігор Петрович.

Уламки скутера на місці аварії

За те, що Сергій в реанімації, буде відповідати водій джипа. Аж ніяк не посадовець який не відреагував на звернення депутата міської ради Наталії Щербатюк щоб обмежити на центральній дорозі містечка Залізничне рух багато вантажного транспорту та звернення від громади, щоб зробити дорожню розмітку.

Відео дня

Можливо після цієї аварії комунальне підприємство «Чисте місто» зробить обрізку кущів у всіх небезпечних зонах міста,  і біля залізничного переїзду 1011 км в тому числі. Про небезпеку біля цього переїзду наша газета вже двічі нагадувала в своїх публікаціях. Повертаючи наліво на вулицю Данила Нечая через порослі кущів водій транспортного засобу може стати винуватцем ДТП. Не позаздриш і велосипедисту, який через погану видимість може підставитись під транспорт, який може з’явитися зненацька із зустрічного напрямку.

Через кущі не видно рух зустрічного транспорту

Кущі біля переїзду Білої казарми потрібно видалити ще й по тій причині, що провулком Шевченка катаються на скейтах діти. А дитячі забавки на дорозі іноді не співпадають з логікою дорослих

Читайте також:
Аварія в Залізничному: водія скутера госпіталізували до лікарні
ДТП на ПРБ: автівка зіткнулася зі скутером. Чи є постраждалі?
Зіштовхнулося три автомобіля, одна людина загинула, двоє – у лікарні
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач15

    Такі самі кущі не дають можливості безпечно повернути ліворуч при виїзді з під тунелю. Водії наражають на небезпеку як себе, так і водія зустрічного транспорту.

keyboard_arrow_up