Підвищена небезпека — переїзди

Підвищена небезпека — переїзди

У світі в дорожньо-транспортних пригодах щорічно гине майже півтора мільйона людей та близько 50 мільйонів осіб отримують травми. Протягом останніх двох років на переїздах регіональної філії “Південно-Західна залізниця” допущено 45 випадків ДТП. Загинуло 15 осіб та 22 травмовані.

Протягом року сталося 14 ДТП на залізничних переїздах (6 осіб загинули та 4 травмовані). За аналогічний період 2016 року було допущено 11 випадків ДТП, в яких 3 особи травмовані. Спостерігається зростання порушень Правил дорожнього руху водіями транспортних засобів при проїзді залізничних переїздів, зокрема, ігнорування ними показань заборонної світлофорної і звукової сигналізації.

У момент увімкнення переїзної сигналізації поїзд вже знаходиться на відстані менше 1000 метрів та з’явиться в межах переїзду через 30-40 секунд. Зважаючи на значну вагу поїзда та швидкість його руху, гальмівний шлях поїзда складає близько 1000 м. Тому машиніст не зможе миттєво зупинити поїзд, помітивши автомобіль на переїзді, навіть застосувавши екстрене гальмування.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Lada у Козятині на Automoto.ua.

Залізничний переїзд — це зона підвищеної небезпеки! Подбайте про свої дії, від яких залежить життя і здоров’я, як ваше, так і оточуючих. Порушення правил проїзду залізничних переїздів тягне за собою кримінальну відповідальність, може спричинити значні матеріальні збитки та призвести до непередбачуваних тяжких наслідків із втратою людського життя!

Відео дня

Олександр Старушок, начальник виробничого підрозділу Козятинська дистанція колії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up