Після потепління одні вулиці стали озерами, на інших ще довго танули пороги із льоду

Після потепління одні вулиці стали озерами, на інших ще довго танули пороги із льоду
  • Ніби не так багато випало снігу, а на багатьох дорогах міста з'явилося велика вода. Найпершою причиною такого стану доріг у нашому місті виявляється погане водовідведення чи відсутність його взагалі

Наприклад, на вулиці Винниченка дорогу від залізничного мосту до магазину «Електромайстер» асфальтували і піднімали більше, ніж три роки тому. Біля колишньої залізничної аптеки у викопаний котлован опустили кільця і направили у нього водовідведення. З часом труба стічних вод забилася, як результат — вулиця Винниченка після дощів схожа на Венецію.

На проїзд вулицею Січових Стрільців водії стали скаржитись ще з 21 листопада. Казали, що проїхати нею без вставних слів неможливо. Вода з калюж розливалася і тут же замерзала, утворюючи на дорозі льодові пороги. 

Відео дня

— Не проїжджа частина дороги, а смуга перешкод на дорозі. Чому ми маємо ламати свої автівки? — казали водії, які телефонували нам у редакцію.

Що вулиця Данила Галицького має на своїй проїжджій частині три штучних озера — знають у міській раді. Ще за повноважень міського голови Олександра Пузира мешканці вулиці ходили до нього. Він пообіцяв, що ями позасипають, тільки до виборів не вклалися, а після виборів прийшла нова влада.

Сергій, Володимир, Анатолій показують нам на три калюжі на всю дорогу.

— Як нашим сусідам привезти дрова? В калюжу їх викинути можна, а як їх брати з води? — запитують чоловіки.

— Ви до міської ради зверталися? — ми запитали у них.

— Зверталися, нам міський голова сказала, що наша вулиця має такі ж самі недоліки, як вулиця, на якій проживає її мама. 

Перехожі слухають нашу розмову та жартують:

— Вам природа зробила подарунок долі. Люди гроші платять, щоб викопати сажавку. У вас три ставки під воротами, рибу запускайте, на ту осінь з прибутком будете, дякувати маєте, а ви скаржитеся. 

Всі разом посміялися і чоловіки-жартівники пішли. Пішли й мешканці вулиці  Данила Галицького з надією, що газетна публікація у вирішенні їхнього питання чимось допоможе.

Читайте також:

Снігового колапсу немає. Майже 60 тонн солі залишається в коморі комунальників

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Геннадий Ткачук

    Головне акварелью перехрестя в листопаді намалювати ,шановні парафіяни ,терпіть і далі цих профспецок(професіональних спеціалісток ,не путати з професорами )і вони вам неодмінно приведуть на гноярню
  • Natalya Mamchenko

    Який жах!!!! Все місто, як одне велике болото. Невже приємно жити в такому керівництву міста???
  • Татьяна Адамова

    Зате за винесені до смітника гілка штрафувати зібралася, бо це безлад. А не проїзні дороги й непрохідні тротуари хтось відповість?
  • Петро Сушко

    У наших "хазяйок" немає клепки, від того і тротуари, і дороги в жахливому стані. Все потрібно робити вчасно і не сковзалися б пенсіонери з дітьми по тротуарам і не пливали б машини по дорожним озерам.

keyboard_arrow_up