Проект не відкривають тому, що дощ іде, а може це така новітня технологія

Проект не відкривають тому, що дощ іде, а може це така новітня технологія
  • Їхати на вулицю Куликівського цього тижня ми навіть не планували, але дзвінок мешканки вулиці, що енергетики зрізали нічию абрикосу, а колоду від неї кинули жінці на паркан нас покликали в дорогу.
  • Що ще в цей день ми побачили на Куликівського у нашій розповіді.

Щоб побачити те, що робиться на вулиці Куликівського можна й не приїжджати. Достатньо проїхатись в любому маршруті автобуса і люди все розкажуть. Вони не розуміють чому в дощ, сніг і ожеледь на вулиці Куликівського не припиняються ремонтні роботи. Люди запитують одні в одних, що це за технології, коли при мінусовій температурі закладають на замерзлу поверхню асфальт. Одні занепокоєні зіпсованим матеріалом, другим шкода дорожників, які працюють в дощовиках і за цілий день, як не одягаються, все одно промокають до нитки. Людей, які переживають за здоров’я дорбудівців більше ніж тих, кому шкода матеріалу та людської праці.

Самі дорожники кажуть — технологія така. Тільки, що це ми знов за ремонт на вулиці Куликівського, коли ми приїхали подивитися, що там енергетики на вулиці наробили.

Відео дня

По приїзду на місце події ми знайшли від абрикоси пеньок і стовбур, який одним кінцем лежав на пошкодженій сітці паркана. Господиня розповіла, що та абрикоса нічия.

— Чому енергетики стовбура звалили на мій паркан та пошкодили його? — не розуміє мешканка Куликівського. — Спиляли тай подалися в інше місце працювати, а мені що з тою колодою робити і хто мені пошкоджену сітку паркана замінить? Такою якою вона зараз є то вже не сітка, а карикатура.

На тротуарі вулиці видніються діри від видалених стовпів. Самі стовпи та гострі частинки розбитих керамічних чаш лежать на тротуарі. Чашами іноді називають керамічні ізолятори, на яких кріпляться електричні дроти. Щодо дірок у новопокладеному асфальті питання не до енергетиків, а до тих хто планував комплексні роботи ремонту вулиці Куликівського. Логічно заміну стовпів потрібно було проводити в той же час, коли на тротуарі корчували живі липи. Тоді ями після корчування дерев, які захищали домоволодіння від вітрів та давали місту кисень і ями від стовпів можна було засипати одним махом. Тільки не будемо шукати винуватого, можливо, це роботи спланували так, щоб двірники не залишились без роботи.

Поки є двірники вони все підмітають, що є зайве на тротуарі. До речі, про тротуар. Кажуть він став провалюватися на другий день після закладки. Не вірте, він не провалюється. Будівельники так закладають асфальт, щоб потім взяти його на аналіз.

Водовідведення в дійсності

Фото дня: перехід до кущів, водовідведення у двір та асфальт у дощ — ремонт на Куликівського продовжується

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач23

    В смітник таку владу, де на всьому чому можливо миють гроші. Грабують розграбоване
  • Читач23

    Ганьба такій владі, кінець року і тупо миють гроші(
  • Кіпоренко Олександр

    А поліція чи прокуоатура в місті є ? Чи лапу теж гріють!
  • Кіпоренко Олександр

    Закатати представників в асвальт,і Ару.

keyboard_arrow_up