«Щоб доїхати додому всім жителям «посьолка» треба тікати з роботи о 14.00 годині?»

«Щоб доїхати додому всім жителям «посьолка» треба тікати з роботи о 14.00 годині?»
Фото з архіву нашого видання

Козятинчанин Ігор Пукалюк в одній із місцевих груп у соціальних мережах написав своє обурення щодо графіку автобусу №4, який курсує через центр міста і їде на «посольок»

— Доброго дня панове міста Козятина та мер міста, звертаюсь до Вас Тетяна Єрмолаєва пояснити це нахабство.  Хіба люди працюють в місті до обіду, чи як розуміти розклад маршрутки 4. Це виходить щоб доїхати додому нам, всім жителям «посьолку», треба тікати з роботи о 14.00 годині. Ганьба Вам. — написав Ігор Пукалюк

До допису чоловік прикріпив графік руху автобусу

Відео дня

У коментарях під дописом люди підтримують Ігоря. І також висловлюють своє невдоволення. І пишуть, що в місті проблеми з маршрутками вже давно.

 

Опитування

Вас влаштовує графік курсування автобусів по місту?

Нагадаємо, наприкінці серпня міська влада на офіційній сторінці опублікувала розклад автобусних маршрутів у Козятинській територіальній громаді на період воєнного стану

  • Ми вирішили перевірити, чи ходять автобуси хвилина в хвилину, чи запізнюються.
  • Результати читайте у нашій публікації

Читайте також:

«Ми не будемо по ямах наносити дорожню розмітку»

У Козятині стартує сезон ямкового ремонту

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач65

    Навіть таксистам з Бердичеві вигідно їздити в Козятин на роботу,в них маршрутки,на відміну від нас,їздять мало не цілодобово.А в нас мериха не може навіть забезпечити нормальним графіком маршруток для комфорту громадян.

keyboard_arrow_up