Штучне море від СБУ завдало шкоди козятинським підриємцям

Штучне море від СБУ завдало шкоди козятинським підриємцям

На вулиці Вінниченка в районі магазину “Екран” і колишньої залізничної аптеки  утворилося море. Причиною тому — дощ.  В минулому році проблему затоплення частково вирішили, коли поставили сточну трубу і вода сходила в низовину території тер центру. Ще труба виконує свої функції по відбору з дороги води.

Та недавно колишню залізничну аптеку почали ремонтувати. Там мають оселитися СБУ-шники. Територію цього об’єкту  обгородили добротним парканом, під який копали котлован. Та не помітили, що насипом від паркана перегородили стік води з вулиці Вінниченка. Тепер на цій вулиці залито все водою.

Складається враження, що маємо Венецію по-козятинськи. Води багато, та вона брудна й шкідлива.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Lada в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

В управлінні ЖКГ повідомили, що незручності, які виникли на вулиці Вінниченка, тимчасові (тільки при мінусовій температурі). Труба, яка слугує для відводу води, ефективна тільки влітку. В холодну пору року вода замерзає і блокує стік води з вулиці. Щоб вирішити проблему остаточно і на довго, управлінням був викопаний котлован, в який опустили кільця. Ця споруда є складовою водовідведення в місті.

Відео дня

Коли запрацює водовідведення, пройде якийсь час, а поки, як мешканцям Козятина, так і гостям міста, доводиться долати штучне море.

Від редакції:

Завдяки СБУ-шникам, вірніше, їх будівництва, постраждали підприємці, які торгують на міні-базарчику поблизу “Екрана”. Добратися до них неможливо. Чи відреагує місцева влада на проблеми підприємців?  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Bogdan Hutornoy

    поки в Європі вулиці з підігрівом і зупинки, в нас риють ями для відводу води таке воно 21 століття!! слава украіні в європу йдем... через рік напевне будем помиї з вікон виливати, але стоп , вже майже дойшли до цього, половина населення свині , які викидають сміття де завгодно. або це тіки на прб так ,як діла з цим в центрі?
  • Софія

    Цікаво, що сбушники зроблять з меморіальною дошкою Іванова (За двома зайцями) -зірвуть і викинуть, чи збережуть? чи звернуться до влади про переустановку? По любому в світовій кінематографії Іванов — знакова фігура, якою пишаються мешканці Козятина і весь український рід

    Bogdan Hutornoy reply Софія

    викинуть і не згадають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up