Сонце за хмарами, а дорогою річки течуть

Сонце за хмарами, а дорогою річки течуть

Козятинчани, які йшли на роботу чи просто йшли по своїх справах вулицею Героїв Майдану о 8-й ранку п’ятниці 21 січня бачили рідкісне для Козятина явище. Сонце повністю за хмари, а на дорогах снігова каша з потоками води.

Складалося враження, що ніби на календарі друга половина березня. Правда, сонце в нашій історії ні до чого. Вся причина в тому, що на вулиці Підгорбунського забилась каналізація, а за відсутності водовідведення на новозбудованій дорозі стічні води потекли до низу затоплюючи на своєму шляху інші вулиці та подвір’я приватних помешкань.

Козятинчани, які нас помітили майже в один голос казали:

Відео дня

— Все фотографуйте! Це ж та сама  вулиця, на якій був проведений капітальний ремонт дороги за новими стандартами, — каже підприємець Валерій.

—  А стандарт простий, — доповнює свого товариша пан Віктор. — Вода з точки А тече в точку Б самопливом без водовідведення по підземним комунікаціях.

Радує те, що серед водяників є спеціалісти каналізаційники, які вийшовші з-під контролю нечистоти, можуть приборкати за самий короткий проміжок часу.

В 12.20 ми знов побували на вулиці Підгорбунського. І якби ми не бачили, що там коїлось о 8-й ранку то й не здогадалися б що вулицею текли води каналізації.

Може й дійсно маючи такий рельєф доріг та спеціалістів ,які швидко вираховують місце затору каналізації не потрібне на дорогах нашого міста водовідведення. А що вода до верху не потече, а до низу сама дорогу знайде. Ось тільки без водовідведення не буде у нас якісних доріг. У всякому разі на цій позиції стоять спеціалісти, які знають толк дорогам.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up