«Тут ями були, але трохи заасфальтували». Ремонт прибудинкових територій. Продовження

«Тут ями були, але трохи заасфальтували». Ремонт прибудинкових територій. Продовження
  • Ми продовжуємо тему ремонту прибудинкових територій.
  • Сьогодні завітали до будинків у центрі та на вулиці Довженка.
  • Що кажуть мешканці?

У четвер, 13 липня ми завітали до п’яти багатоповерхівок у центрі та в районі заготзерна. Першою нашою зупинкою стали будинки на вулиці Мічуріна 13-А та Незалежності 19-21. Це три багатоповерхівки, що з’єднані між собою.

Тут полагодили три великі шматки: навпроти будинку на Мічуріна...

Відео дня

... і Незалежності.

А також на в’їзді з боку вулиці Незалежності.

А ще зробили ямковий ремонт.

А от в’їзд до двору з боку вулиці Мічуріна залишили невідремонтованим. Хоча ця ділянка вся в ямах.

Зазначимо, що ремонт прибудинкової території на Незалежності 19-21 замовили за 141,4 тисячу гривень. Тендер на ремонт частини багатоповерхівки по Мічуріна ми не знайшли.

У дворі будинку ми зустріли Михайла, який саме повертався додому.

— Стільки машин тут їздить, — каже чоловік. — Тут бордюри були, ями. Тут було дуже погано. Я вже потім насварився. Кажу, ви ж подивіться, скільки ви тут паркуєтеся. Скільки машин заїжджає!

Михайло каже, що йому ремонт прибудинкової території подобається.

Інша мешканка цього будинку, Леоніда теж підтверджує, що машин тут багатенько. Свій транспорт є практично у кожної другої сім’ї, що мешкає в будинку.

Асфальт тут оновили тиждень тому. Жінка каже, що це вперше ремонтували прибудинкову територію.

— Бачите, як воно тут шматками. Якщо би робили, то вже би все. Тут наче так гарно, але трохи далі немає, а це ж теж територія. Тут ями були, але трохи заасфальтували, — ділиться своїми думками з цього приводу Леоніда.

Частина будинку на Незалежності 19-21 вже створила ОСББ і можливо тут обкладуть прибудинкову територію тротуарною плиткою.

— За Мічуріна не знаю, бо ми від «Відродження» вже відійшли, — додає наша співрозмовниця.

А ми рухаємося далі, до будинку на розі вулиць Незалежності та Бессарабова. Тут зробили два квадрати нового асфальту.

Тендер на роботи замовили майже за 61 тисячу гривень.

У дворі будинку ми зустріли Тамару.

— У нас тут ями були. Тут взагалі така кальобуха була! Хлопчик з п’ятого поверху грався в ній, — розповідає жінка і показує, що вода була дитині майже по коліна. — Добре зробили. Тому що і там такі погані ями були. Якби всеньке зробили, але і так добре.

Саме тут утворювалася велика калюжа

Мешканка будинку каже, що машини порозбивали асфальт, тому покриття було у жахливому стані. Поремонтували найгірші ділянки, але яму на в’їзді до двору так і залишили.

— Там така яма, жах! Машиною їжуть, то літають. Як швидка приїжджає, то мабуть зупиняється, — додає Тамара.

Наша остання на сьогодні зупинка — будинок на вулиці Довженка, 105-А в районі заготзерно. Тут оновили частину в’їзду між 101 та 105 будинками.

Сам ремонт асфальту замовили за 50,5 тисяч гривень, і ще за пів тисячі — технічний нагляд.

— Маловато зробили, хотілося, щоб трошки більше, — каже мешканка будинку Лілія. — Як не як, ями. Тут діти бігають, катаються на велосипедах.

Жінка каже, що на тій ділянці, яку полагодили, асфальт був пошкоджений, але не розбитий зовсім. А от територія перед під’їздами тут у гарному стані і може конкурувати з будинком на Героїв Майдану, 18, адже ям зовсім немає.

Читайте також:

Оновили асфальт у дворах будинків

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентин

    Таке враження, що статті вам пише 85-річний дід, чесне слово.
    Що це за мистецтво заголовку?
    От нахєра так робити?
    Ви нічим не кращі за довбнів-актівістів лисого та спортсмєна-бізнесмена-барижніка-вєщічками, які інтелектом рівня плінтуса пробують писати відосіки...
    Сука як соромно за такі ЗМІ в Козятині!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up