У Хмільницькому районі Mercedes-Benz врізався у ВАЗ, а у Вінниці водій Skоda Fabia збив пенсіонерку

У Хмільницькому районі  Mercedes-Benz врізався у ВАЗ, а у Вінниці водій Skоda Fabia збив пенсіонерку
  • У неділю, 27 листопада у Вінницькій області стались дві дорожньо-транспортні пригоди: у Хмільницькому районі по автодорозі М-21 відбулося зіткнення двох автомобілів та в обласному центрі за участі автомобіля та пішохода.
  • Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області

Так, у Хмільницькому районі близько 18.00 27-річний вінничанин рухаючись на автомобілі Mercedes-Benz по автодорозі сполученням Житомир-Могилів-Подільський виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109 під керуванням 50-річного чоловіка.

Внаслідок автопригоди 51-річна пасажирка автомобіля госпіталізована до лікарні.

Відео дня

Цього ж дня автопригода сталася і у Вінниці. 36-річний водій автомобіля Skоda Fabia здійснив наїзд на 77-річну жінку, яка перетинала проїзну частину у невстановленому місці.

Постраждалу госпіталізовано до медичного закладу.

Загрози життю потерпілих внаслідок автопригод немає.

— Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій. Транспортні засоби помістили на арешт майданчик. Водії освідувані, вони тверезі, — йдеться у повідомленні

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо — на Київщині перекинулася та загорілася «Toyota». Постраждала козятинчанка

Додамо, наша журналістка дізналася, де у Козятині можна купити світловідбивальні елементи та скільки це коштує. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

Безпека на дорозі. Порада козятинчанам, як стати «помітними» вночі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up