Вулицю Склярова покалічили

Вулицю Склярова покалічили

Майже місяць минуло, як бригада дорожників на вулиці Склярова замінювала люки водяних артерій міста та комунікацій

Галина Касянівська

Спочатку на дорогу поклали свіжий асфальт. А через два дні розбили той асфальт відбійними молотками та витягли застарілі люки. Люки замінили на нові і виставили їх вище дорожнього покриття, тому що мали намір на дорогу покласти ще один шар асфальту.

Відео дня

Те, що порушується технологічний процес, знали як працівники дорожньої служби, так і чиновники, які найняли тих роботяг. Я не маю на увазі людей, які виконують чорнову роботу. У них своя технологія — бери на лопату побільше і кидай чим подалі. Мова йде про бригадира-майстра.

Наша газета часто дає роз’яснення, що таке капітальний ремонт дороги. Це коли відбувається заміна всіх комунікацій, тобто люк каналізації чи водної магістралі залишається на подушці криниці завжди на одній висоті. Його не можна піднімати на висоту запланованої дороги. Сама дорога може бути вищою, нижчою, а люк на одному рівні. Та на вулиці Склярова вирішили змінити технологію і люки підняли. Що з цього вийшло, вже всі сміються. Ми не знаємо, як буде влада виправляти недоліки на Склярова. Та ми знаємо, коли закладається два шари асфальту в свіжій закладці, то це капітальний ремонт дороги. Коли два шари асфальту закладають через місяць чи більше, то вже поточний ремонт дороги після... поточного.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up