Як вибрати відеореєстратор ( Новини компанії)

Як вибрати відеореєстратор ( Новини компанії)
  • У Козятині знайдеться чимало водіїв, яким подобається фільмувати все, що відбувається навколо, та викладати в соцмережі.
  • Хоча більшість вибирає відеореєстратор, щоб мати докази в разі автопригоди.

Якою б не була мета, сайт Allo у Вінниці пропонує різноманітні варіанти пристроїв, проте перед покупкою треба уточнити деякі моменти. Як вибрати відеореєстратор, який найкраще підходить під ваші потреби ― читайте в статті.

Роздільна здатність

Один з основних показників ― кількість пікселів, що визначається висотою та шириною зображення. Розрізняють такі варіанти роздільної здатності:

  1. VGA ― 640×480 пікселів. Це стандарт, який використовується на пристроях старого зразка та забезпечує середню якість зображення.
  2. HD ― 1280×720 пікселів. Це дає змогу отримати зображення вищої якості, яке можна збільшити до розміру екрана ноутбука без погіршення. Однак деякі деталі, наприклад, номерний знак автомобіля, часто неможливо побачити повністю.
  3. Full HD ― 1920×1080 пікселів. Цей стандарт відео дає змогу побачити дрібні деталі на широкоекранному телевізорі.
  4. Super HD ― 2304×1296 пікселів. Формує зображення в 1,5 раза чіткіше, ніж Full HD.

Висока роздільна здатність означає більш деталізоване відео. Вона дає змогу побачити водія зустрічного автомобіля та дізнатися, що відвернуло його увагу від водіння. Однак це впливає на ціну.

Кількість камер

Залежно від потреб відеореєстратори у Вінниці дають змогу отримати:

  1. Запис того, що відбувається з передньою частиною вашого автомобіля. Є найдешевшим варіантом, але не найкращим.
  2. Запис за спиною. Ви можете купити ще один відеореєстратор та розмістити його на задньому склі, щоб вести запис тієї частини вашого автомобіля. Деякі пристрої виконують обидві операції.
  3. Запис того, що відбувається в салоні. Така функція знадобиться тим, хто перевозить пасажирів або потребує контролю за поведінкою дітей.

Чим більшою буде кількість камер відеореєстратора, тим вища ціна. Вони також можуть охоплювати різну площину ― від 600 до 3600, мати сенсори для нічного знімання.

Тип кріплення

Кронштейни відеореєстратора можна зафіксувати на лобовому склі за допомогою присоски або двостороннього скотчу. Перед цим поверхню необхідно знежирити. Присоски досить великі, але їх можна використати повторно, скотч одноразовий. Відеореєстратор прикріплюється до кронштейна за допомогою різьбового з'єднання або дорожчого та зручнішого магніту.

Додаткові функції

Здебільшого сучасні відеореєстратори оснащені датчиком G-шоку, що фіксує момент удару. Під час його активації камера зберігає кадри за кілька секунд до та після аварії в захищеному від запису сховищі. Деякі пристрої для цього можуть містити SD-карти. Іноді відеореєстратори обладнані дисплеєм, що дає змогу переглядати записані відео. ІЧ- або LED-підсвічування допомагає зафіксувати ДТП вночі.

Кожна додаткова функція збільшує ціну відеореєстратора. Якщо ваш бюджет обмежений, вирішіть, що з цього найважливіше.

keyboard_arrow_up