За три місяці в області сталося 680 ДТП

За три місяці в області сталося 680 ДТП
Фото ілюстративне
  • У Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області опублікували статистику дорожньо-транспортних пригод.

  • Розповідаємо, які найпоширеніші причини і коли найчастіше трапляються аварії

За інформацією управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, за три місяці року на Вінниччині сталося 680 ДТП. Із них 140 — із потерпілими. Травмувалося 182 людини, 26 осіб загинуло. Потрапляють в аварію і діти. Від січня до березня на Вінниччині сталося 32 аварії за участю неповнолітніх. Травм зазнало 37 дітей, одна дитина загинула. 

У поліції зазначають, що найпоширенішими причинами аварій, які призводять до травмування людей і пошкодження автівок, є:

  • перевищення безпечної швидкості;
  • недотримання дистанції;
  • порушення правил маневрування;
  • порушення правил проїзду перехресть.

Найбільше ДТП правоохоронці фіксують у вівторок і п’ятницю близько 18:00.

Відео дня

«Шановні учасники дорожнього руху ! В умовах недостатньої видимості для власної безпеки радимо пішоходам одягати світлий одяг та прикріпляти світло-відбиваючі елементи, а водіям транспортних засобів бути максимально уважними на ділянках доріг поблизу дитячих садків, шкіл та інших навчальних закладів. Будьте обачними та чітко дотримуйтесь правил дорожнього руху», — пишуть на фейсбук-сторінці Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

 

Читайте також:

Дві зупинки в центрі міста можуть перенести

На Винниченка пропонують зробити односторонній рух

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up