Затопило

Затопило

Хотіли здивувати черговим марнотратством бюджету міста

Проїжджаючи дорогами нашого міста, де з таненням снігу утворились штучні моря, пригадався вислів міського голови. Сказав він ту фразу шостого березня, коли вітав жінок з приходом весни і з 8 Березня. Тоді на сцені поставили три продовгуваті мішки з під’єднаними дротами, які в один момент розкрились і стали з’являтися гумові надувні квіти. З самого “мішка” утворилось зелене листя. Зала аплодувала такому ефекту. Пузир, з гордістю вийшовши на сцену, підкреслив присутнім: “Ви такого ще не бачили!”  Якби до того ефекту додати ще й ефективності, щоб в підсумку було ще й економічно обгрунтований такий витвір мистецтва. Тоді й питань не виникало б. А так люди, повертаються до своїх домівок, долаючи калюжі на дорозі, кажуть “такого ще не бачили”.

Отож, може, міському голові, окрім фокусів в міському будинку культури доцільно було б запроваджувати якісь фокуси й на дорогах. Щоб вода з дороги всмоктувалась кудись, наприклад. От тоді можна було б гордитися, що такого мешканці нашого міста ще не бачили. А поки такого немає, а є тільки калюжі на вулицях Винниченка, Грушевського, Куликівського, Катукова, Довженка, Матросова, перехрестя вулиці Сербіна та Матросова, Мазепи, Героїв Майдану.

Владо, заощаджуй бюджетні кошти! Зараз рапортують: “Зробили жінкам свято, якого вони ще не бачили”. А восени скажуть: “Капітальний та поточний ремонт доріг переноситься на 2019 рік за відсутності коштів в бюджеті”?

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up