Козятин у фото. Іменини, нова сім’я та як шпаки вишні з’їли

Козятин у фото. Іменини, нова сім’я та як шпаки вишні з’їли
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото. Цього разу нас зацікавили легкоатлети КДЮСШ, краса біля будинку на вулиці Винниченка, випускниці та молодята

Першою в поле нашого зору потрапила продавець нашого щотижневика та директор мінікафе, що на вулиці Князів Острозьких, пані Тетяна. Їй у той день виповнилося стільки, скільки виповнилось. Жінкам роки не рахують. Її якраз вітала родина.

На міському стадіоні тренування юних легкоатлетів. Але хлопці й дівчата не роблять звичні вправи, а ганяють м'яча. Є футбол чоловічий, є жіночий, в дитячих командах останнім часом став змішаним. Легкоатлетичного футболу у нас ще не було. Ясність вніс тренер команди легкоатлетів Володимир Галицький: 

Відео дня

— У хлопців і дівчат сьогодні були насичені заняття, щоб зняти втому, вони грають у звичайний футбол. Хтось робить ривок, як при забігу, хтось високо стрибає у висоту. Легкоатлетам для добрих результатів підходять і футбол, і плавання.

Ще зовсім недавно ми раділи, які у нас славні квітники. Не довго радувалися. Наші закліпсовані собачки нам нагадують: поки в них немає собачого притулку, вони шукають у літню спеку найкраще місце для прохолоди. Тому й обрали клумби.

Коли вже заговорили за тварин то, як без пернатих? Люди більш старшого віку пам’ятають, як за шкільною програмою було прийнято робити усіма класами школи шпаківні. Любов до птахів і зараз прививають дітям у школах. Але іноді птахи і бешкетують. Для прикладу, коли гніздяться шпаки, а погода дозволяє висадити розсаду, то листя з помідорів може стати шпакам антисептиком у гніздах. Коли надворі спекотно і птахам дошкуляє спрага, вони гуртом можуть з’їсти всі вишні на дереві.  

Останньою нашою зупинкою в пошуках цікавих фото був наш славний ДРАЦС, де зароджуються нові сім’ї. У Сошанську трудився будівельник Володимир. Коли почалася війна, він пішов боронити рідну землю. У 10-денній відпустці він своїй коханій дівчині Валентині сказав: «В цьому світі є три нескінченні речі: любов до рідної землі, борг перед батьками і любов до тебе. Виходь за мене заміж». І Валентина сказала «Так». На весільний рушник стала ще одна молода сім’я.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up