Козятин у фото: облита водою жінка та пес на місці злочину

Козятин у фото: облита водою жінка та пес на місці злочину
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл камер потрапили залиті водою дороги, без користі для людей висипані в лісосмузі залишки будматеріалів та пес-бешкетник

Зо три тижні тому, а можливо й більше, біля торгової точки, що в народі називають «В Шубовича» поцупили люк підземної комунікації. Поки 9 днів шукали нову кришку люка, на його місце поставили дорожній знак «ремонтні роботи». Не всі водії були готові до фігурного водіння, тож літав той пластмасовий парканчик по дорозі наче футбольний м’яч.

У Іванківцях не тільки міст через греблю аварійний, а й немає на дорозі відбійників біля обвідного каналу. Мабуть дорожники вважають, що коли водойма мілка, то нічого страшного.

Відео дня

Масив Європейський асоціюється зі стихійним смітником і високими бур’янами. Нещодавно в лісосмугу, що біля Європейського, хтось викинув залишки від будматеріалів. Коли б цим будівельним непотребом була засипана яма на дорозі — це міг бути дорожній матеріал, а в лісосмузі це сміття і тільки.

Вода, вода, кругом вода. Тільки ми не про пісню Едуарда Хіля, а про калюжі по всьому місту. Нещодавно побували в залізничному училищі. На зворотному шляху на власні очі побачили, як козятинчанку Раїсу після проїзду автівки накрив фонтан води в сполуці солі та бруду. Жінка слів не добирала і її можна зрозуміти, адже йшла до коліжанки в гості. І вулиця Єдності (колишня Катукова) не єдина, де можуть облити водою з калюж. Виняток — хіба що вулиця Винниченка. Там величина та глибина калюжі плюс кількість автівок, що стоять на вулиці, не дозволяють водіям розігнатися.

У такій ситуації апелювати до влади, що калюжі по всьому місту через погане або відсутнє водовідведення — марна справа. Взимку не виправлять становище, навіть якби цього дуже хотіли. Калюжі на вулиці Степана Бандери чи на тій же вулиці Єдності — то не їх гріхи. Теперішній владі можна дорікати за водовідведення на вулиці Куликівського, хоч проєкт відведення води з дороги був хорошим і недорогим для бюджету. За задумом проєктантів, вода мала збиратися в найнижчій точці дороги і між бордюрами мала сходити в канал центрального водовідведення. Спеціалісти спланували добре, тільки не врахували, що стічний канал може чимось забиватися. Ще з осені цей канал наполовину забитий опалим листям. Вода сама собі знаходить хід. але поки вона зійде, у ситуацію, подібну до тої, що трапилася з пані Раїсою, може потрапити не один наш земляк.

На вулиці Довженка водовідведення за таким самим проєктом, як на вулиці Куликівського. Там через забитий водостічний канал вода з проїжджої частини дороги взагалі не сходить.

Прикладів доріг, «засіяних» калюжами, можна навести багато, але обдрипаним козятинчанам хіба від цього стане легше? Тож самий раз звернутися до водіїв, які завжди кудись поспішають: будь ласка, збавляйте перед дорожніми озерами швидкість. Не робіть із людей «моржів», які, можливо, ще ніколи не обливалися холодною водою.

Клички песика, якого застали на місці злочину на вулиці Героїв Майдану, ми не знаємо. Він завзято розривав пакети зі сміттям, які виставили господарі, щоб забрали на сміттєвоз. Коли ж ми намагалися зафіксувати його витівки, він став активно протестувати. Спочатку песик нас обгавкав, а потім приступив до процедури сортування порожніх пакетів, вже не звертаючи на нас уваги. Один раз відігнали чотирилапого від пакетів зі сміття, а коли ми пішли, він продовжив процедуру пошуку.

На стадіоні «Локомотив» грали в манежний футбол ветерани. Хлопці в свої 40+ на майданчику викладалися на повну. Щоб спітнілі чоловіки не застудилися, Микола Панасюк із компанією частували футболістів гарячим чаєм. Молодці господарі, в гостей нашого міста буде добра згадка про Козятин.

Читайте також:

Новорічна ніч в Козятині: темні вулиці, світло в хатах, шахіди ворога та сімейні розбірки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natalya Mamchenko

    Жах.... Всюди темрява, багнюка, сумно 😥
  • Galina Yriyvna

    Там постійно така калюжа  ( ще з дитинства мого. Щоб там не робили все одно вона є

keyboard_arrow_up