Освітлення на залізничному, прорив води на вокзалі та лавка, щоб не заснути

Освітлення на залізничному, прорив води на вокзалі та лавка, щоб не заснути
  • Кожного місяця ми об’їжджаємо наше місто і його околиці в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл наших камер потрапили бордюри на Куликівського, виставка гарбузів у Вернигородку порядок на полі аграрія та безлад в лісосмузі

Козятинщина у фото.

Почнемо з самих свіжих. На пероні зупинки Залізничне поставили ліхтарі. Чи то так було задумано раніше, чи причиною появи ліхтарів на пероні став трагічний випадок наїзду потяга на дівчину. Як там не було — мешканці Залізничного дякують тих добродіїв за освітлення.

Відео дня

Те що з міського скверу листя поки не вивозять це добре. Так дерево саме себе підкормлює і листя сховало всі стежки парком де немає тротуарів. Тільки кидаються в очі квіти в перемішку з листям біля пам’ятника воїнів АТО. Збираємося, щоб віддати шану героям, клянемося пам’ятати їх вічно і забуваємо, що їхні імена вписані самими нами золотими буквами.

Прорив води в нашому місті не така вже й велика рідкість. Цього разу не витримала тиску води труба біля ринку Привокзальний. Чотири дні текла поки водяники спохватились. Трубу чи те що залишилось з неї розкопали залатали головне, що тариф такі втрати води терпить.

По дорозі на Вернигородок вдивлялися, який порядок на кукурудзяному полі аграрія.

А поруч занедбана лісосмуга. Навідуються до неї енергетики і працівники дорожньої служби. Перші зрізають дерева, що розчистити електролінію. Дорожники дивляться, коли впало дерево чи коли потрібні дрова. Наче в полосі лісосмуги два господарі, а толку ніякого. Люди бачать той безлад і викидають в лісосмугу сміття.

В самому Вернигородку якийсь добродій зробив виставку гарбузів. Вроді складені тюки соломи, а на них гарбузи, тільки коли господар дизайнер — то яка краса.

На перехресті доріг на Іванківці і Махаринці не вписалася в поворот іномарка червоного кольору. До зіткнення з деревом, то була Мазда. На евакуатору вже хто як назве

В центрі міста спостерігали таку картину. Сидять на лавці старої автобусної зупинки двоє жінок. Та що має більше років раз-пораз хоче обпертись на спинку лавки, а її там немає. Може так передбачено, щоб пасажири не спали?

Якщо вже заговорили за лавки на зупинках автобусів то навпроти зупинки Плановий на «рубаному шляху» і на Залізничному біля переїзду на Непедівку доживають своє якісь карикатури.

На вулиці Куликівського дорожники продовжують встановлювати бордюри. Після публікації в газеті вони від залізниці з боку майбутнього тротуару бордюр підсипали. До повного сервісу на вулиці Куликівського ще далеко. Тільки коли хоть щось виправлено, то це козятинчанами солідного віку вітається. На цій позитивній ноті ми й завершили нашу прогулянку

 Машину для дробіння гілок купили та возять гілля на полігон за старою звичкою 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up