В нашій громаді є люди, які хочуть бачити наше місто квітучим, а є й такі, що сидять у смітті

В нашій громаді є люди, які хочуть бачити наше місто квітучим, а є й такі, що сидять у смітті
  • Як тільки погода почала радувати мешканців нашої громади весняним сонечком, вони вийшли на прибирання території від сміття.
  • Працівники управління житлово-комунального господарства за розпорядженням міського голови розпочали прибирання вулиць і доріг.
  • Тільки не всі мешканці міста підключилися до потрібної справи.

З метою утримання територій нашої громади в належному санітарному стані та приведення нашого міста до належного вигляду управлінням житлово-комунального господарства ще 14 березня був оголошений місячник благоустрою з прибирання території міста від сміття та збору піску, який утворився на дорогах внаслідок посипання піщано-соляною сумішшю в зимовий період , 

А ще у міській раді закликали всіх мешканців громади долучитися до прибирання  своєї території аби місто не опинилося в полоні диму від спалювання сміття та залишків сухої трави.

Те, що комунальна служба працює, видно на багатьох вулицях міста, де видніються купи нагорнутого на обочинах дороги піску. Тепер про людей, яким і нагадування не треба. Вони з року в рік наводять лад на прибудинковій території.

Відео дня

Валентин В’ячеславович з дружиною Анною Василівною вже багато років чепурять вулицю біля свого будинку. Запитуємо голову сімейства:

— Це ви стільки куп піску нагорнули? 

— Ні, — каже він, — обочини дороги прибирали працівниці дитячого садочка, а ми з дружиною згребли залишки рослинності, підмели від піску бордюри тротуару та зкопали біля бордюру невеличку смужку наперед не загадуємо, але зробимо, щоб гарно було.

З року в рік на прибирання території виходять селяни міської громади. Вони не тільки озброїлись віниками та граблями, а й підтримали дітей у патріотичному заході ні війні. Після прибирання території від залишків рослинності, які звозять конячкою у компостні ями, зробили фотосесію «путін іди геть».

Листя вивозимо у компостну яму

Юрій Софіюк працює в комунальній службі. Після роботи його можна зустріти в приватному секторі. На запитання, коли він буде відпочивати він відповів — 15 квітня, коли завершиться місячник по благоустрою в нашому місті

Слова Юрія хочеться адресувати мешканцям одного з мікрорайонів нашого міста, які самі створили смітник біля власних домівок і не зважаючи на заклики до прибирання території по вуха в смітті й надалі сидять. Так приємно ходити біля стихійного смітника, який самі створили.

Організували суботник з прибирання території продавці, що торгують на стихійному ринку на «кругу». Тепер вони кожного ринкового дня назначають чергового, який буде відповідальним за санітарний стан. Виходить, що ринок на «кругу» не зовсім стихійний, коли там є люди, які долучаються до благоустрою міста.

Лелеки прилетіли до рідного гнізда

На суботнику в Сигналі

Не всі мешканці громади відгукнулися на заклик прибрати від сміття вулиці нашого міста 

Чисто там де прибирають. Громада Махаринець вийшла на суботник

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up