Архітектор Павлов вніс заставу 118 тисяч грн і зараз під домашнім арештом

Архітектор Павлов вніс заставу 118 тисяч грн і зараз під домашнім арештом

Перед цим він під конвоєм перебував на лікарняному ліжку

Архітектор Павлов вніс заставу 118 тисяч грн і зараз під домашнім арештом

Перед цим він під конвоєм перебував на лікарняному ліжку

Архітектора з БЮТівської команди мера Пузиря спіймали на хабарі. Він вимагав від приватного підприємця 300 доларів США за встановлення в районі вокзалу ларька "хот-догів". Взяли на гарячому архітектора у його власному кабінеті минулого четверга о 13.00.

Відео дня

Наступного після "чорного" для мерії четверга дня, пан Саша (тезка і друг міського голови) взяв лікарняний і під конвоєм знаходився у лікарні. У понеділок він вніс 118 тисяч гривень застави і перемістився з лікарні вже під домашній арешт.

У місті прибічники-чиновники БЮТівської команди розгортають плітки, що архітектор не винен, що його підставили, що гроші не хотів брати, а "відбивався" від них. Якщо він відкупиться, то ще раз відствяткуємо тріумф беззаконня.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up