Чому козятинчанці не продовжили соцвиплати?

Чому козятинчанці не продовжили соцвиплати?
  • У п'ятницю ми писали про те, що Ганні Мацулі не продовжили автоматично соцвиплати.
  • Ми зателефонували до управління соцзахисту, аби розібратися у цій ситуації.
  • Як виявилося, термін дії деяких виплат, які отримувала жінка, просто закінчився.

Ми вже писали історію Ганни Мацули, якій не прийшли соцвиплати. Ви можете почитати її тут.

Ми зателефонували до Олени Черняк, заступниці начальника відділу соціальної допомоги. За її словами, до квітня Ганна Мацула отримувала три соцвиплати: допомогу при народженні дитини, допомогу як багатодітна родина і допомогу одинокій матері. Перші дві виплачуються до досягнення наймолодшою дитиною шестирічного віку. Шість років дитині виповнилося у березні, тому з квітня ці дві допомоги їй скасували. А допомогу як матір-одиначка жінка цього місяця отримала.

- Документи Ганні Мацулі треба поновлювати тільки у травні місяці. Вона в травні отримає кошти автоматично, перерахунок ми зробили. Але мова всього за 600 гривень. А тисячу сімсот і тисячу п'ятсот вона вже ніколи не отримає. Тому що дитинці виповнилося шість років. Вони отримали всі виплати по березень включно. І коли людина отримала у квітні 600 гривень, вона подумала, що їй не продовжили автоматично. А як продовжити, якщо за законом порядок такий, що платиться тільки до 6 років, - пояснює Олена Черняк.

Відео дня

Виплати перераховуються автоматично. Але у разі якщо у людини є перевищення доходів і їй треба здавати документи знову, вона може подати довідки. Соцзахист працює з 8 до 17 години, обідня перерва з 13 до 14-ої. А всі довідки можна замовити у відповідних організаціях по телефону.

Читайте також:

Де в Козятині отримати безкоштовну правову допомогу
Переносять поминальні дні, закривають цвинтарі та ринки. Про нові карантинні обмеження
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up