Мер Козятина зводить рахунки, сидячи в кабінеті, руками поліції (відео)

Мер Козятина зводить рахунки, сидячи в кабінеті, руками поліції (відео)

У вівторок шостого лютого на вулиці В. Земляка знову стало гаряче. В цей день співробітники поліції, “розкривши всі злочини” в кримінальному середовищі, знову взялись пробувати розганяти людей

Якщо сказати, що стражі порядку щось мають до мешканців міста, то це не так. Вони намагались виконати вказівку від міської ради. З’явилася така вказівка нізвідки. Мер “проснувся” і сказав собі: “Я так хочу”.

Представники поліції прибули на місце події з документом, який за словами підприємців не має юридичної сили. На руках в стражів порядку був листок з прізвищем голови міської ради без його підпису.

Був тут і пан Михайлов - директор ринку "Колгоспний", який чекає торгівельців на своїй території, куди не хочуть йти люди.

Відео дня

Виходить, якщо людей та підприємців розженуть, то це “перемога над колишнім мером”, син якого керує ринком “Хлібодар”. Якщо виникне конфліктна ситуація, то "так вже й буде"? Головне, щоб було "неправомірні дії влада не вчиняла, закон ніхто не порушував"? Листок, з яким приходили стражі порядку, ніким не підписаний.

Невже так важко усвідомити, що між владою і тими, що торгують, є ті, що купують? І саме люди не йдуть купляти на центральний ринок. Тому що умов для торгівлі ніхто не покращив і люди не хочуть йти в таке саме болото. Влада мала створити умови для торгівлі, а тоді розганяти стихійну торгівлю біля “Хлібодару”. А так як у владі є багато юристів, то мають знати, що нове рішення набуває юридичної сили, коли відміняється старе рішення. Або ж його має відмінити суд.

Наша міська рада діє за принципом “я так хочу”, а повинна робити все в законодавчому полі. Тоді і правоохоронці будуть займатися розкриттям злочинів. Продавці будуть торгувати в місцях, куди буде приємно підходити покупцеві. А покупець піде куди завгодно шукати свій товар.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up