Працювати — працюй, а зарплата — як вийде...

Працювати — працюй, а зарплата — як вийде...

Обдурювати простих людей вже стало нормою. У пошуках правди у редакцію “RIA-Козятин” звернулися мешканці села Безименна. Вони стверджують, що місцевий “Зернопродукт”, хоч і має непогані доходи, проте платить працівникам мізер. Вони стверджують, що не отримують обіцяного.

Щоб прояснити ситуацію, журналісти провели власне розслідування. Головний бухгалтер ПРАТ “Зернопродукт” Людмила Собчук категорично заперечила.

— Такого бути не може, — стверджує пані Людмила. — У  нас нема жодної людини, яка отримує зарплату в конверті. Ми все робимо згідно з законодавством. З першого січня 2017 року мінімальна зарплата становить 3200 гривень. Але якщо людина не ходить на роботу, то і, відповідно, зарплата може бути меншою. Але податки платяться, відповідно до законодавства, з мінімальної заробітної плати. У нас виплачується і аванс, і зарплата. Тільки ті працівники, котрі працюють за договором, отримують платню раз у місяць.

— З цього приводу у сільську раду звернень не було, — каже голова сільради Микола Корнійчук. — З приводу виплати орендної плати невдоволені були. Але  ж, ви розумієте, що невдоволені завжди були і будуть. Я знаю, що платять на ПРАТ “Зернопродукт” зовсім мало. На підприємстві працює близько 100 людей. У сезон більше, а в зимовий період — менше. Про такі ситуації про недоплату за виконану роботу з боку ПРАТ я не чув. Проте логічно подумати, якщо б мені не доплачували зарплату, то я б звертався в прокуратуру, а не в газету.   

Відео дня

Правда це чи ні — покаже час. Проте диму без вогню не буває.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up