Службові авто і техніка для бюджетників: яку найбільшу суму можуть на них витратити зі скарбниці

Службові авто і техніка для бюджетників: яку найбільшу суму можуть на них витратити зі скарбниці
Фото ілюстративне. Світлина з архівів газети
  • Депутати міської ради затвердили граничні витрати на закупівлю автомобілів, техніки та офісних меблів для бюджетних установ та організацій.
  • Відповідне рішення прийняли на 6 сесії 8 скликання.

Одна з найдешевших позицій у цьому переліку — мобільний телефон. Максимальна сума, яку можуть на нього витратити з міського бюджету — 3 тисячі гривень. За ці кошти можна придбати смартфон Samsung Galaxy на 2 сім-картки. Передбачено також і утримання телефона — щонайбільше 500 гривень щомісяця.

А ось на комп’ютер чи ноутбук можуть витратити з бюджетних коштів максимум 30 тисяч гривень. Раніше ця сума була всього на 2 тисячі меншою. У системі електронних закупівель Prozorro ми знайшли інформацію про те, що наше Управління соцполітики востаннє купувало ноутбук у 2019 році за 20 тисяч гривень. Цьогоріч комп’ютерів і ноутбуків поки не купували.

Максимальна сума, яку можуть витратити з міського бюджету на комплект меблів для службового кабінету — від 30 до 40 тисяч гривень. Це для міського голови, заступників, керівників відділів та управлінь, установ і комунальних підприємств. Так само визначені максимальні суми на придбання столів, шаф, крісел та інших меблів для працівників. До прикладу, максимальна сума, яку можуть витратити на стіл — 3 тисячі гривень. Цьогоріч комунальне підприємство «Чисте місто» вже провело через Prozorro закупівлю комодукомоду і письмового столу. Останній придбали за 820 гривень.

Відео дня

Найдорожче у цьому переліку — службовий автомобіль. Максимальна сума, яку на це можуть витратити — 600 тисяч гривень. Востаннє міська рада купувала службовий автомобіль у травні 2018 року. Це легковик Skoda SuperB 2013 року випуску. Його придбали в Одеській фірмі. Купити автівку вдалося аж з четвертого разу. Заплатили за легковик 529 тисяч гривень. Хоча на той момент максимальна сума, яку могли витратити на службовий автомобіль для керівного апарату міської ради, становила 500 тисяч.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up